Tätä blogia toimittaa ravintoasiantuntija Juhana Harju. Olen kirjoittanut teokset Ravintoa sydämelle (WSOY 2007) ja Luusto lujaksi elämäntavoilla (Atena 2011).
Kannatan perinteistä värikästä Välimeren ruokavaliota, jossa syödään runsaasti vihanneksia ja hedelmiä. Pidän myös monia aasialaisen ruokavalion ja raakaravinnon piirteitä terveellisinä ja suositeltavina. Oma kokemukseni kertoo, että terveellisyyden ja herkullisuuden voi täysin yhdistää. Pidän kohtuullisuutta kauniina ihanteena, jonka puolesta haluan puhua.
Uskon myös, että harkiten käytetyistä ravintolisistä voi olla selvää hyötyä terveydelle – esimerkiksi D-vitamiinilisä on tarpeellinen ainakin syksystä kevääseen.
Sähköpostiosoite esim. median yhteydenottoja varten: juhana.harju(at)suomenterveysravinto.fi