Suomen Terveysravinnon tuotevalikoima laajenee HOHDE-tuoteperheellä!

HOHDE-ihonhoitosarjaan kuuluu huolella valittuja luonnonkosmetiikan tuotteita, jotka soveltuvat kaikenlaisille ihotyypeille ja ovat hellävaraisen tehokkaita. Ne puhdistavat, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa syvältä, sillä ne pursuavat luonnon tehoaineita, vitamiineja, antioksidantteja ja ravinteita.

HOHDE — ANTIAGE TEHOVOIDE

Ravitsee ihoa ylellisellä sekoituksella kylmäpuristettuja kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja luomulaatuisten suomalaisten kasvisuutosten bioaktiivisilla ainesosilla, jotka imeytyvät syvälle ihosoluihin. Ihosta tulee kimmoisa ja elinvoimainen.

Ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa.

Käytetään aamuin illoin kosteusvoiteen tapaan.

Kosteutettu ja ravittu iho tuntuu ja näyttää upealta!

HOHDE — PUHDISTUSEMULSIO

Ihon hyvinvointi alkaa sen päivittäisestä pesemisestä.
Hemmotteleva  puhdistusemulsio sopii erinomaisesti eri ihotyypeille, myös Couperosa-iholle, eikä kuivata ihoa.
Puhdistusemulsion ainesosat ravitsevat ihoa syvältä, rauhoittaen ja auttaen pitämään ihon oman kosteustasapainon hyvänä. Ihohuokosiin kertyneet epäpuhtaudet sekä vesiliukoinen meikki puhdistuvat lempeästi ja tehokkaasti.

Tervetuloa ihanan puhdas iho!

HOHDE-tuotteet ovat turvallisia käyttää, eivätkä ne sisällä parabeeneja, väriäineita, keinotekoisia hajusteita, silikaatteja, mineraaliöljyjä tai geenimuunneltuja ja eläinperäisiä aineita. Myös raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

hohdekosmetiikka.fi

hohde