Nyheter och evenemang

Friend of the Sea-certifikat för Sydänystävä Omega-3
Suomen Terveysravintos fiskoljeprodukt, Sydänystävä Omega-3, har beviljats Friend of the Sea-certifikatet. Det garanterar att fisk som används under tillverkningsprocessen har fångats etiskt och följer principerna för hållbar utveckling.

Läs mer


Design from Finland – Kollektivmärke för Suomen Terveysravinto
Suomen Terveysravinto har beviljats kollektivmärket, Design from Finland, som erkännande för utmärkt finländsk kompetens inom designområdet.

Läs mer


Canelipuu – skola i Indien
Vi ville stödja Canelipuus verksamhet med en sommardonation på 5000 euro och därmed vara involverade i att erbjuda utbildning för barn i Indien.

Läs mer


Sydänystävä Omega-3 har fått det obundna femstjärniga (5/5) IFOS-certifikatet
Suomen Terveysravinto Oy har som första finländska företag beviljats femstjärnigt IFOS-certifikat. Kravet är att produktens oxiderings- alltså TOTOX-värden och tungmetallvärden ligger i täten på marknaden.

Läs vidare


Kaikki uutiset »

D-vitamin

Suomen Terveysravinto Oy:s D-vitaminkapslar är tillverkade enligt internationella standarder för att säkra optimal absorbering.

Läs mer och beställ

 

Fiskolja

Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA bidrar till att upprätthålla hjärtats normala funktion, när man får i sig minst 250 mg av dem dagligen. Sydänystävä Omega-3 är alltså bokstavligen hjärtats vän.

Läs mer och beställ