Diskuskastaren Sanna Kämäräinens hälsning

Som toppidrottare är det viktigt för mig, att min kropp och mitt sinne fungerar på bästa möjliga sätt. För att kunna nå vardagens topp prestationer är det viktigt att ta hänsyn till kroppen och dess inre välmående, vilket jag på sista tiden har börjat fästa större vikt vid. Kroppen är ju sist och slutligen det enda som vi bär med oss genom hela livet.

För att backa upp detta är kost och kosttillskott väsentliga stöttepelare. Vi är verkligen vad vi äter, och jag vill ta hand om min kropp så bra som möjligt genom att ge den näring via kost och kosttillskott av hög kvalitet.

Jag har samarbetat med Finsk Hälsokost i snart tre år och för dem är produkternas renlighet lika viktig som för mig. Som idrottare använder jag kosttillskott för att höja prestationsnivån och stöda kroppens och sinnets välmående. Varje idrottare bär själv ansvar för vad man sätter i sig. Finsk Hälsokost har dopingtestat alla sina produkter och de har bedömts som rena i testerna, så dessa kosttillskott kan alla konsumera med gott samvete.

Mina favoritprodukter, som jag använder dagligen, är Sydänystävä Omega-3-fiskoljekapslarna, D-vitamin och Nivel C10 som stöder lederna.

Sanna Kämäräinen ja Nivel C10