Friend of the Sea-certifikat för Sydänystävä Omega-3

Suomen Terveysravintos fiskoljeprodukt, Sydänystävä Omega-3, har beviljats Friend of the Sea-certifikatet. Det garanterar att fisk som används under tillverkningsprocessen har fångats etiskt och följer principerna för hållbar utveckling.

Läs mer

Canelipuu – skola i Indien

Vi ville stödja Canelipuus verksamhet med en sommardonation på 5000 euro och därmed vara involverade i att erbjuda utbildning för barn i Indien.

Läs mer

Diskuskastaren Sanna Kämäräinens hälsning

Som toppidrottare är det viktigt för mig, att min kropp och mitt sinne fungerar på bästa möjliga sätt. För att kunna nå vardagens topp prestationer är det viktigt att ta hänsyn till kroppen och dess inre välmående, vilket jag på sista tiden har börjat fästa större vikt vid.

Läs vidare

Finländarna använder D-vitamin!

D-vitamin kosttillskottet har tydligt etablerat sin plats i den finska dagliga kosten. Det är inte frågan om ett exotiskt mirakelmedicin, utan om en hälsokost, som forskningsmaterial visat vara viktig och nyttig. Vi i Finlands Hälsokost gjorde en undersökning, som besvarades av så många som 32280 finländare. Samplet är ganska stort och ger en bra beskrivning

Kalciumets risker

Finlands Osteoporos föreningens ordförande Olli Simonen tar ställning till aktuella D-vitamindiskussionen och varnar för riskerna med kalcium tabletter.