Sertifioitua laatua

Pidämme tärkeänä tuotteidemme laadunvalvontaa ja läpinäkyvyyttä. Tuotteitamme valmistavat tehtaat valikoidaan tiukkojen vaatimustemme mukaan.

Sydänystävä Omega 3 -kalaöljyvalmiste

Vuonna 2011 toimme markkinoille kalaöljytuotteen, Sydänystävä Omegan. Sen valmistajaksi valitsimme norjalaisen tehtaan, joka käyttää HACCP-järjestelmää tuotantoketjussaan koko prosessin ajan aina raaka-aineista tuotteen valmistukseen ja jakeluun asti.

Sydänystävä-kalaöljytuotteemme sai vuonna alkuvuodesta 2018 ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä kansainvälisesti arvostetun IFOS-sertifikaatin. Viiden tähden IFOS-sertifikaatti takaa sen, että tuotteen hapettumisarvot ja raskasmetallipitoisuudet ovat markkinoiden kärkeä. Samassa yhteydessä Sydänystävälle saatiin myös Igen-sertifikaatti, joka takaa sen, että valmistusprosessissa tai kapseloinnissa ei ole käytetty geenimuunneltuja aineita.

Jokaisen Sydänystävä-purkin etiketistä löytyy vuoden 2018 mittaan linkki, josta pystyy tarkistamaan juuri kyseisen tuote-erän hapettumisarvot ja raskasmetallipitoisuudet. Katso uutinen täältä.

Tahdomme kunnioittaa luontoa ja varmistua tuotantoprosessimme eettisyydestä. Tästä syystä teemme yhteistyötä kansainvälisesti johtavan eettistä kalastusta ja kalanviljelyä edistävän Friend of the Sea -järjestön kanssa, joka on myöntänyt Sydänystävä-kalaöljytuotteellemme Friend of the Sea -sertifikaatin. Lue tarkemmin täältä.

D-vitamiini

Vuonna 2012 lanseerasimme öljypohjaisen D-vitamiinituotteen. Sen valmistaa yritys, joka on GMP- (Good Manufacturing Process) ja ISO-sertifioitu valmistaja. Jokaisen tuote-erän mukana tulee puolueettoman laboratorion analyysitulos ja todistus erän D-vitamiinipitoisuudesta.

Dopingtestit

Jotkut kilpaurheilijat eivät käytä ravintolisiä, sillä joissakin ravintolisissä esiintyy jäämäaineina dopingaineita. Vaikka tällä ei ole suoraa vaaraa terveydelle, tämä saattaa johtaa positiiviseen tulokseen kilpaurheilun dopingtestissä. Tästä syystä Suomen Terveysravinto on päättänyt tarjota asiakkailleen ja sponsoriurheilijoilleen takuulla turvallisia ravintolisiä: kaikki tuotteemme ovat dopingtestattuja kiellettyjen aineiden varalta.