Ashwagandha+

Ashwagandha+ on vahva tuote, joka auttaa rentoutumaan ja tukee arjessa jaksamista.

Tilaa tästä

  • 2 kapselia päivässä
  • Toimitus sisältää 120 kapselia
  • 2 kk annos 44,90 €

Ashwagandhalla on adaptogeenisiä ominaisuuksia eli se auttaa kehoa puolustautumaan stressiä vastaan. Ashwagandha tasapainottaa mieltä ja auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkisistä suorituskykyä.

Ashwagandhaa kannattaa ottaa sekä aamulla että illalla. Tällöin sen monipuolisista vaikutuksista saa kaiken hyödyn irti. Aamulla otettuna se auttaa ylläpitämään energiatasoja ja kohentaa keskittymiskykyä. Ashwagandhan nauttiminen illalla ennen nukkumaan menoa puolestaan auttaa rauhoittumaan.

Ashwagandha on joissakin Aasian, Afrikan ja Etelä-Euroopan maissa luonnonvaraisena kasvava koisokasvi, joka tunnetaan myös nimillä rohtokoisio, Withania somnifera ja Intian ginseng. Ashwgandha+ sisältää 1000 mg kasvin juuresta valmistettua ashwagandhauutetta, josta 25 mg on elimistön hormonitoimintaan vaikuttavia withanolideja.

2 kapselia sisältää:

Ashwagandha 1000 mg
Withanolideja 25 mg

Tutustu aineosiin (pdf)

Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta. Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton. Tuote on valmistettu Norjassa.

Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Tuote on testattu kilpaurheilussa kiellettyjen aineiden varalta ja havaittu puhtaaksi. Nykyisin käytössä olevat testausmenetelmät eivät kuitenkaan kykene käsittelemään ashwagandhan kaltaisten kasviuutetuotteiden näytteitä sataprosenttisella tarkkuudella, joten varotoimenpiteenä emme suosittele tuotteen käyttöä kilpaurheilijoille. Tuote on kuitenkin testattu ja täysin turvallinen normaalissa käytössä.

Tilaa tästä