Maailman vahvin biotiinivalmiste

Maailman vahvin biotiinivalmiste!

Vahva Biotiini on tällä hetkellä maailman vahvin biotiinivalmiste ja myös Suomen edullisin markkinoilta löytyvä biotiinilisä. Tuote sisältää jopa 12 000 µg biotiinia.  

Biotiinia tarvitaan ihon, kynsien, hiusten ja limakalvojen terveyden ylläpitämiseen. Biotiini osallistuu elimistön energia-aineenvaihduntaan ja ravintoaineiden hyödyntämiseen. Lisäksi biotiini tukee mielen hyvinvointia ja hermoston toimintaa. Odottavien äitien on hyvä tietää, että biotiinin tarve kasvaa raskauden ja imettämisen aikana.

Biotiini tai B7-vitamiini on vesiliukoinen, välttämätön vitamiini, josta aiemmin käytettiin nimitystä H-vitamiini. H-kirjain viittaa saksan kielen ihoa tarkoittavaan sanaan ”Haut”, mikä muistuttaa biotiinin ihoterveydellisistä vaikutuksista.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt biotiinille seuraavat terveysväitteet:

 • Biotiini edistää…
  • hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina.
  • normaalia energia-aineenvaihduntaa.
  • hermoston normaalia toimintaa.
  • normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.
  • normaaleja psykologisia toimintoja.

Käyttö

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti. 

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Suuriannoksinen biotiinilisä voi vääristää joidenkin verikokeiden tuloksia. Tuotteen käytöstä ennen verikokeita on keskusteltava lääkärin kanssa. 

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Sisältö

Ainesosat:Täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), D-biotiini*, paakkuuntumisenestoaineet (kalsiumfosfaatti, piidioksidi).
*Biotiini ei ole peräisin Norjasta.”

1 tabletti sisältää:

Biotiini12 000 μg24 000 %*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

Toimitusehdot

(ks. täydelliset toimitusehdot tästä)

Lähetys sisältää 180 Vahva Biotiini -tablettia (1 x 180 tabletin pakkaus), jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle 6 kk:si. Ensimmäisen lähetyksen kokonaishinta 22,45 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 3,64€/kk). Jatkolähetyksien hinta 44,90 € (kokonaishinta tavallisella käytöllä: n. 7,48€/kk).

Tuotteen kokonaishintaan sisältyy ALV + toimituskulut.

Maksu vain laskulla. Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Eräpäivä 21 pv tuotteen lähettämisestä. Laskutusjakso n. 6 kk välein lähetyksen mukana. Lasku sisältää yhden lähetyksen kokonaiskustannukset. (ks. täydelliset tiedot laskulla maksamisesta sekä maksuviivästyksestä toimitusehdoista.)

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi. Seuraavat lähetykset noin 6 kk kuluessa ensimmäisestä lähetyksestä. Jatkolähetysten seuraava toimitusaika näkyy aina tuotteen mukana tulevassa laskussa.

Toimitamme vain Suomeen.

Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva kestotilaus. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset/kestotilauksesi soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17) tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@suomenterveysravinto.fi). Mikäli haluat muutosten koskevan seuraavaa toimitusta, muistathan tehdä muutokset/tilausten lopetusten viimeistään 14 pv ennen seuraavaa lähetyspäivää. Voit tarkistaa tämän päivämäärän edellisestä laskusta.

Tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus. Lue täydelliset peruutusoikeudet toimitusehdoista.

Tietosuojaseloste

Tilaa Vahva Biotiini 180 tablettia 22,45€


  [hidden date ''_date'']

  30pv alhaisin hinta ennen tätä kampanjaa: 44,90