HOHDE – Kasvovesi

cosmethicsTässä on HOHDE. Hohde-kasvovesi on rauhoittava, ihon toimintoja elvyttävä ja miedon ruusuntuoksuinen. Se on alkoholiton ja luonnonmukainen ja sopii näin kaikille ihotyypeille. Lisäksi tuote on täysin vegaaninen.

Kasvoveden sisältämät Suomen luonnon luomuyrtit, kuten ratamon ja poimulehden lehdet ja puna-apilan ja ruusun kukat, uudistavat ihosolukkoa ja edesauttavat sen terveyttä tehden ihosta joustavan. Luomuaaloe taas nostaa ihon kosteustekijää (NMF), jolloin iho säilyy kimmoisana ja sopivan kosteana. Aidot kasvien haihtuvat öljyt ja ruusun kukkaisvesi virkistävät ja tuovat iholle raikkaan tunteen. Kasvovesi auttaa myös muiden tuotteiden imeytymistä puhdistetulle iholle.

Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla, eikä se sisällä eläinperäisiä raaka-aineita, GMO:ta, mineraaliöljyjä (parafiini, vaseliini), silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit.

Vinkki: Käytä Hohde-kasvovettä virkistävänä ja rentouttavana silmähauteena; kostuta vanulaput kasvovedellä ja asettele ne silmien päälle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Ei suositella käytettäväksi juuri ennen auringonottoa limetin takia.

Käyttöohje: Suihkuta kasvoille ihon puhdistuksen jälkeen sekä aina, kun iho kaipaa virkistymistä ja kosteutta.

Tutustu aineosiin (pdf)

hohdekosmetiikka.fi

Tilaa tästä