HOHDE PLUS – Ihosi hyvinvointiin (VEGAANINEN)

Ravitse ihoasi sisältä käsin tällä ylellisellä ihon hyvinvointia edistävällä ravintolisällä, jonka teho perustuu useiden vegaanisten vaikuttavien aineiden, vitamiinien ja kivennäisaineiden yhteisvaikutukseen.

  • Käytetään 2 tablettia päivässä
  • Yksi HOHDE Plus -lähetys sisältää 120 tablettia
  • 2 kk:n annos 44,90 €

HOHDE Plus sopii käytettäväksi HOHDE-luonnonkosmetiikan rinnalla. Se on Suomessa valmistettu ravintolisä, jonka ainesosien laatuun ja puhtauteen voit luottaa. HOHDE Plus ei sisällä mitään sellaista, mitä et kehoosi haluaisi.

HOHDE Plus -tuotteessa käytämme maailman tutkituinta MSM:ää eli metyylisulfonyylimetaania (OptiMSM®), joka ravitsee ihoasi sisältä käsin. Valitsimme tuotteeseen myös luonnonmukaista, fermentoimalla valmistettua ja vegaanista hyaluronihappoa (HAPLEX®Plus), joka edistää kosteuden sitoutumista ihoon. Tuotteessa on mukana myös suoalueilla sekä järvien ja jokien rannoilla viihtyvästä peltokortteesta (Equisetum arvense) valmistettua uutetta, jonka sisältämä pii auttaa ylläpitämään ihoasi optimaalisessa kunnossa. HOHDE Plus -koostumukseen lisäsimme myös ravintorikasta, kotimaista tyrnimarjajauhetta (Hippophae rhamnoides). Tyrni auttaa ylläpitämään ihon terveyttä sisältä käsin.

HOHDE Plus -koostumuksen viimeistelee monipuolinen yhdistelmä vitamiineja ja kivennäisaineita. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Riboflaviini (B2-vitamiini), niasiini (B3-vitamiini), biotiini sekä jodi edistävät ihon pysymistä normaalina. Riboflaviini (B2), niasiini (B3) ja biotiini edistävät myös limakalvojen pysymistä normaaleina. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. 

HOHDE Plus sopii kaikille terveille aikuisille, lukuun ottamatta raskaana olevia ja imettäviä naisia. Tuotteen kaikkien ainesosien turvallisuus on osoitettu tutkimuksissa. Niitä on käytetty pitkän aikaa ravintolisäkäytössä. Kuten kaikkia ravintolisiä, tätäkään tuotetta ei pidä käyttää liian suuria annoksia. Tuotteen sinkitön koostumus mahdollistaa muiden sinkkiravintolisien yhtäaikaisen käytön. Tuote ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia.

2 tablettia sisältää:

Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®) 300 mg
Hyaluronihappo (HAPLEX®Plus) 150 mg
Peltokorteuute, josta 100 mg
Piitä
7 mg
C-vitamiini 80 mg 100 %*
Tyrnimarjauute 40 mg
Riboflaviini (B2-vitamiini) 20 mg 1429 %*
Niasiini (B3-vitamiini) 20 mg 125 %*
E-vitamiini 12 mg 100 %*
Biotiini 2,5 mg 5000 %*
Jodi 150 μg 100 %*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tutustu ainesosiin (pdf)

Huomautukset: Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja auringonvalolta suojattuna. Tuote ei sovellu lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. Tuote on vegaaninen, sokeriton ja gluteeniton. OptiMSM® on Bergstrom Nutritionin rekisteröity tavaramerkki. Haplex®Plus on Bloomage Biotechnology Corp., Ltd:n rekisteröity tavaramerkki.

HOHDE Plus on analysoitu riippumattomassa, alaan erikoistuneessa laboratoriossa kilpaurheilussa kiellettyjen aineiden varalta: tuote ei sisällä mitään dopingaineita.

hohdekosmetiikka.fi

Tilaa tästä