Nivel C10

120 tablettia

44,90 €

Nivel C10 sisältää kaikkiaan kymmentä eri nivelien hyvinvointiin vaikuttavaa tehoainetta.

Nivel C10 — yhdistelmätuote nivelille

Nivelien terveyttä tukeva Nivel C10 -ravintolisä on suunniteltu laajan tutkimustiedon pohjalta pohjoismaisena yhteistyönä.

Nivel C10 -valmisteessa olevien glukosamiinisulfaatin ja kondroitiinisulfaatin vaikutusta on tutkittu jo pitkään. Ne ovat nivelissä esiintyviä aineita, jotka ovat tärkeitä nivelien liikkuvuudelle ja joustavuudelle. Glukosamiinisulfaatti on rustokudoksen tärkeä rakennusaine. Kondroitiinisulfaatti on sekin nivelruston ainesosa, joka osallistuu nivelontelossa veden sitomiseen vaikuttaen esimerkiksi nivelien kykyyn vaimentaa iskuja. Kondroitiinia on myös sidekudoksissa ja solukalvoissa. 

MSM on luonnollista rikkiä sisältävä orgaaninen valmiste, metyylisulfonyylimetaani. MSM:ää esiintyy ihmisissä, eläimissä ja kasveissa. Ainesosista inkivääri ja kurkumiini ovat parhaiten tunnettuja mausteina. Ne tukevat vaikutuksillaan elimistön normaalia, tulehduksia säätelevän järjestelmän toimintaa. Bioperiini puolestaan lisää kurkumiinin imeytymistä ihmisen elimistössä. Boswellia serrata on Intiassa kasvava puu, jonka pihka sisältää runsaasti hiilivetyjä, öljyjä ja boswelliahappoja. Sen on huomattu lisäävän miellyttävää tunnetta ja viileyden kokemista nivelissä.

Nivel C10 sisältää soluväleissä esiintyvää hyaluronihappoa. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia, joka on olennaista nivelruston normaalille hyvinvoinnille, koska se edistää kollageenin muodostumista. Valmisteeseen on myös lisätty tyypin II denaturoimatonta kollageenia, joka muodostaa 85–90 % nivelpinnan kollageenista.

Suositeltu vuorokausiannos 2 tablettia päivässä. 

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Nivel C10 -tuote on suunniteltu aikuisille. Ei sovi kana-, kala- tai äyriäisallergikoille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Nivel C10. Ravintolisä 60 tablettia, 69 g 

Ainesosat: Glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), metyylisulfonyylimetaani (MSM), Boswellia serrata, kurkuma (Curcuma longa), L-askorbiinihappo, denaturoimaton tyypin II kollageeni, inkivääri (Zingiber officinale), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mustapippuri (Piper nigrum), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaine (titaanioksidi). 

2 tablettia sisältää:

Glukosamiinisulfaatti 500 mg  
Kondroitiinisulfaatti 400 mg  
OptiMSM 300 mg  
Boswellia serrata 200 mg  
Kurkumiini 100 mg  
C-vitamiini 100 mg 125%*
Inkivääri 50 mg  
Denaturoimaton tyypin II kollageeni 40 mg  
Bioperiini 5 mg  
Hyaluronihappo 550 µg  

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, D-vitamiini lapsille 20 µg, Sydänystävä Omega-3, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä, Antioksidantti +, C-vitamiini Rosa+, Maitohappobakteeri, Nivel C10, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä .

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 120 tablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 tablettia päivässä) yhdelle henkilölle 2 kk:si. Hinta 44,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 44,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa Nivel C10 120 tablettia 44,90€


Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus