Fenugreek+ – Rohtosarviapilavalmiste miehille

Sinkkipitoinen Fenugreek+ tarjoaa nyt uudistetulla koostumuksella tukea normaalien testosteronitasojen ylläpitoon!

Tilaa tästä

 • Yksi tabletti päivässä riittää
 • Toimitus sisältää 120 tablettia
 • 4 kk:n annos 44,90 €

Miehillä testosteronin tehtävä on ylläpitää niin henkistä kuin fyysistäkin suorituskykyä. Testosteronin merkitys hyvinvointiin on laajasti tunnettu. Koska sen pitäminen optimaalisella tasolla on mielekästä hyvinvoinnin vuoksi, on oikean ruokavalion ja liikunnan lisäksi alettu tutkia yrttejä ja hivenaineita, joista voisi olla hyötyä testosteronitason vahvistamisessa.

Suomen Terveysravinnon Fenugreek+ sisältää sinkkiä, jolla on selkeitä vaikutuksia lisääntymisterveyteen. Selkeän näytön mukaan sinkki edesauttaa normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Samoin sinkki auttaa ylläpitämään veren normaaleja testosteroniarvoja. Lisäksi mukana on rohtosarviapilan imeytymistä tehostavaa BioPerineä® sekä magnesiumia ja B6-vitamiinia. Valmistettu Norjassa.

Rohtosarviapila eli sarviapila (Trigonella foenum-graecum) on vuosituhansia käytetty yrtti, jota on löydetty jopa faarao Tutankhamonin haudasta. Uudistuneessa Fenugreek+:ssa on käytetty aikaisempaakin laadukkaampaa ja väkevöidympää rohtosarviapilavalmistetta, joten aikaisempaan verrattuna pienempi annos riittää. Nyt yhdestä tabletista saa jopa 150 mg fenusteroleja ja 3 mg diosgeniinia.

1 tabletti sisältää:

 • Rohtosarviapilauute 300 mg
  … josta fenusteroleja 150 mg
  … josta diosgeniinia 3 mg
 • Magnesium 100 mg (27%*)
 • Sinkki 5 mg (50%*)
 • B6-vitamiini 2,5 mg (179%*)
 • BioPerine® 2,5 mg

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tutustu aineosiin (pdf)

Fenugreek+:aa voivat käyttää niin naiset kuin miehetkin. Tuotetta ei ole suunniteltu lapsille. Ei sovi raskaana oleville eikä imettäville. Sarviapilalla on kohtalaista yhteisvaikutusta varfariinilääkityksen (Marevan) kanssa. Sarviapilaa ei suositella tätä lääkettä käyttävälle ellei asiakas sovi yhteiskäytöstä lääkärin kanssa. Ei korvaa normaalia ruokavaliota eikä monipuolista liikuntaa.

Tilaa tästä