Suomen Terveysravinto Oy tukee urheilujoukkueiden ja koululuokkien varainhankintaa!

Tarjoamme tehokkaan ja helpon keräystavan joukkueille ja koululuokille. Kerätkää terveystuotetilauksia vanhemmilta ja tutuilta. Seuramyyntitilaajille kaikki tuotteet kanta-asiakashintaan 35,70 € normaalisti verkkokaupasta tilattaessa kaikki tuotteet 44,90 €. Maksamme teille 8 € jokaisesta tilatusta tuotepaketista!

Suomen Terveysravinnon terveystuotteilla on yli 250 000 tilaajaa eri puolilla Suomea. Varainhankintakampanjaamme on lähtenyt mukaan jo yli 10 000 urheilujoukkuetta ja koululuokkaa ympäri Suomea!

Emme tee enää jälkimarkkinointia seuramyyntitilaajille puhelimitse.

Keräyksemme edut:

 • Tilauksia on helppo kerätä
 • Hyvä tuotto kerääjille
 • Arvokkaat palkinnot
 • Keräys tapahtuu verottomasti
 • Minimaalinen ajankäyttö ja organisointi
 • Laadukkaat ja edulliset tuotteet
 • Ei maksuja tai investointeja
 • Ei minimitilauseriä
 • Ei tarvitse käsitellä rahaa

Keräys tapahtuu näin:

Lähetämme tuote-esitteet joukkueenjohtajalle tai luokanopettajalle postissa. Jakakaa esitteet ja motivoikaa pelaajia tai oppilaita keräämään tilauksia. Sopikaa keräysaika, esim. 3-4 viikkoa. Jos 20 hengen joukkue/luokka kerää neljä tilausta per henkilö joukkue/luokka saa 640 euron lahjoituksen. Nuoret palauttavat tilaukset joukkueenjohtajalle tai opettajalle, joka sitten postittaa tilaukset Suomen Terveysravinnolle laskun kanssa. Suomen Terveysravinto postittaa tuotteet asiakkaiden kotiin.

Nuorille Arvokkaat palkinnot!

 • 4 tilatusta tuotepaketista myyntipalkinnoksi JoyActor StreetMate korvanappikuulokkeet (arvo 29,00 €)
 • 5 tilatusta tuotepaketista JoyActor Sticky Power vara-akun älypuhelimille (arvo 29,90 €)
 • 6 tilatusta tuotepaketista JoyActor Big Street kuulokkeet (arvo 49,90 €) tai JoyActor SportMate langattomat korvanapit arvo (59,00 €)
 • Ahkerille kerääjille 12 tuotepaketista lahjoitamme palkinnoksi JoyActor SoundMate langattomat kuulokkeet (arvo 109,00 €) tai Waterbass kelluva ja vesitiivis kaiutin (arvo 89,00 €)

Tutustu palkintoihin »

Tuotevalikoimamme sisältää 16 terveystuotetta. Esimerkiksi D-vitamiinituotteita kapseli- ja purutablettimuodossa eri vahvuuksilla. Lisäksi katalogiin kuuluu laadukas Sydänystävä Omega-3 rasvahappotuote sekä suomalaisen ruokavalion tueksi suunniteltu monivitamiini. Nivel C10 voi auttaa nivelten hyvinvointiin tuotteen suunnitellut ravintoasiantuntijamme Juhana Harju. Tutustu muihin tuotteisiin alla.

Tutustu tuotteisiin: D-vitamiinikapselit – D-vitamiinia purutabletteina – Omega-3 -kalaöljykapselit – Monivitamiini – Melatoniini – Magnesium+ – C-vitamiini + ruusunmarja – Maitohappobakteeri – Antioksidantti Plus – B-Vitamiiniyhdistelmä – B12-vitamiini – Nivel C10 – Luja K2 Q10Sinkki+C

Postitamme tuotteet suoraan tilaajien kotiin ilman postikuluja! Seuran tai luokan ei tarvitse käsitellä tuotteita eikä rahaa, koska asiakas saa laskun tuotteen mukana. Asiakkaat voivat tehdä tilauksia kertatilauksina tai kestotilauksina oman valintansa mukaan. Tuotteet ovat markkinahintaan nähden edullisia tilaajille. Esimerkiksi 600 D-vitamiinipurutablettia maksaa vain 35,70 €.

Tutustu keräysesitteeseen (pdf)

Kysy lisää projektinjohtajalta:
Toni Salo, puh: 040 821 3048
(toni.salo@suomenterveysravinto.fi).

Lähetä yhdessä kirjekuoressa kaikki täytetyt kupongit osoitteeseen:
Suomen Terveysravinto Oy / Toni Salo
Hämeentie 157, 7 kerros
00560 Helsinki

Täytä kirjekuoren vasempaan ylälaitaan tiedot:
Lähettäjä:
Seura/luokka:
Joukkue/koulu:

Laskun voitte lähettää heti kun tilauslomakkeet on toimitettu Suomen Terveysravinnolle. Maksuehto laskulle 30 vrk. Laskutusosoite on sama.