Varainhankintamahdollisuus juniorijoukkueille ja koululuokille!

Suomen Terveysravinto Oy tarjoaa urheilujoukkueille ja koululuokille riskitöntä ja helposti toteutettavaa varainhankintaa. Junnut voivat kerätä terveystuotetilauksia vanhemmiltaan ja tutuiltaan. Maksamme jokaisesta tilatusta tuotepaketista 8 euroa joukkueelle / luokalle, eli jos esimerkiksi 20 hengen joukkueesta / luokasta jokainen kerää 4 tilausta, joukkue / luokka saa meiltä 640 euron lahjoituksen. Tämä on junnuille helppo tapa kerätä varoja toimintaansa, sillä heidän ei tarvitse itse käsitellä tuotteita eikä rahaa. Nuoret antavat keräämänsä tilaukset joukkueenjohtajalle tai opettajalle, joka sitten postittaa tilaukset Suomen Terveysravinnolle laskun kanssa. Suomen Terveysravinto postittaa tuotteet asiakkaiden kotiin.

Etuja keräyksessämme ovat mm. vaivaton tilausten kerääminen ja hyvät tuotot junnuille. Ahkerille kerääjille lahjoitamme myös arvokkaita palkintoja (tutustu palkintoihin tästä). Keräys tapahtuu verottomasti, eikä vaadi joukkueelta / luokalta maksuja tai investointeja. Emme tee jälkimarkkinointia seuramyyntitilaajille puhelimitse, emmekä vaadi minimitilauseriä.

Varainhankintaamme on lähtenyt mukaan jo yli 10 000 juniorijoukkuetta ja koululuokkaa ympäri Suomea. Heistä esimerkiksi Jokerien 09-joukkueella varainhankintakampanja meni todella hyvin, ja päätimme alkaa sponsoroimaan joukkuetta.

Jokerien 09-joukkue
Suomen Terveysravinto alkoi sponsoroida Jokereiden 09-joukkuetta heidän onnistuneen varainhankintakampanjansa jälkeen.

Jos kiinnostuit tästä toiminnasta, voit tutustua varainhankintaamme enemmän osoitteessa https://suomenterveysravinto.fi/varainhankinta/ ja keräysesitteeseen osoitteessa https://suomenterveysravinto.fi/lomake.pdf.

Kysy lisää projektinjohtajalta:
Toni Salo, puh: 040 821 3048
(toni.salo@suomenterveysravinto.fi)