Työntekijöiden kokemuksia

Olen itse ollut STR:llä duunissa n 1,5 vuotta. Työ on suht itsenäistä myyntityötä, mistä itse olen digannut todella paljon. Toimistossa on loistava ilmapiiri ja kiva tehdä duunia, kun kaverit tsemppaa. Esimiehet on kannustavia ja pyrkivät luomaan todella rennon, mutta ahkeran työilmapiirin, niin työtä on todella siistiä tehdä. Mikä parasta, niin siitä vielä tienaakin hyvin. Suosittelen kaikkia ehdottomasti testaaman homman.
Jakke
Aloitin Suomen Terveysravinnossa helmikuussa 2014, ensin osa-aikaisena päätyön ohella. Jo tuolloin työ tuntui minusta mukavalta, haastavalta ja oli kiva myydä juuri vitamiineja. Työkaverit ovat hyviä tyyppejä ja ilmapiiri työpaikalla on mukavan rento. Nyt kokopäiväisenä työtekijänä olen menestynyt työssäni hyvin, olen ollut mukana jokaisessa pilotissa, soittanut läpi erilaisia asiakasrekisteitä ja saanut hyvää palautetta myös asiakkailta. Hyvänä lisänä tässä työssä on bonukset, erilaiset myyntikilpailut ja tasaisen hyvä korvaus tehdyistä kaupoista sekä mahdollisuus tehdä etänä töitä.
Stina
Tuskinpa sitä olisin ollut täällä niin kauan töissä, jos en tykkäisi tästä hommasta. Joka päivä on vähän erilainen kuin edellinen, ja jokaisesta kontaktoimastani ihmisestä voin oppia jotain uutta. Asiakkaat on tämän työn suola. Eikä samanlainen lähestymistapa toimi kaikille asiakkaille, koko ajan oltava tosi tarkkana, että millä tavoin itse toimii myyntitilanteissa, siitä tykkään. Parasta täällä on se, että täällä on ammattimainen työilmapiiri. Työt tehdään hyvin ja palkat tulevat ajallaan.
Panu
Tulin tänne alun perin töihin ennen opiskeluihin lähtöä vähäksi aikaa, mutta homma venähti ja venähti. Huomasinkin olevani hyvä tässä työssä. Tuleehan niitä huonojakin puheluita, mutta yleensä pääsen läpi kertomaan asiakkaalle, että mistä kysymys. Ja kun päästään samalle aaltopituudelle ja kykenen löytämään asiakkaalle ratkaisun, niin kauppaakin tulee. Meillä yhdessä kisataan myynnistä, mietitään miten voitaisiin tehdä paremmin ja mietitään, että missä voitaisiin kehittyä. Todella positiivinen työilmapiiri.
Henri
Minusta on kiva auttaa ihmisiä, varsinkin heidän terveyteensä liittyvissä asioissa. Tykkään myydä STR:n tuotteita koska meillä on paljon pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita. Varsinkin Juhana Harjun suunnittelemia tuotteita on mukava myydä, kun tietää että kyseessä on huippuasiantuntija.
Satu
Muun muassa B12-vitamiinia on kiva myydä, koska se on valmistettu Seinäjoella. Ja suomalaisuus on hyväksi!
Assi
Mun mielestä parasta tässä on se, että myynti hoidetaan laadukkaasti ja ollaan tarkkoja siitä että asiakas tietää mitä saa. Kyseessä on tuote josta asiakas oikeasti hyötyy. Ja kaiken lisäksi tuotteet ovat erittäin edullisia!
Kaisa
Hyvällä asialla ollaan liikenteessä, terveys on itse kullekin varmasti hyvin tärkeää. Myynti hoidetaan laadukkaasti ja se on välillä jopa mukavaa 😉
Veeti
Minä tykkään siitä, että myyminen on rentoa ja hommaa voi tehdä omana itsenään. Mukavaa on ollut!
Jimi
Työ on vaihtelevaa, välillä on kivaa, välillä ei. Mutta täällä on hyvä työilmapiiri, normaalit päivätyö ajat ja hyvät työkaverit. Työskentelen nykyasiakastiimissä, se on todella monipuolista. Ei tarvitse paukutella jotain tiettyä tuotetta, vaan voin käydä asiakkaan kanssa oikeasti läpi sen palveluita ja miettiä, että mitä se tarvitsee. Tarpeen ymmärtäminen on samalla vaikeaa, mutta palkitsevaa. Tuotteet kyllä oppii ajan kanssa. Kun on terve itsetunto, niin luurikammosta pääsee eroon nopeasti.
Viivi