Dopingtestatut ravintolisät suoraan kotiin toimitettuna

Miksi valita Suomen Terveysravinto?

Laadunvalvonta

Emme tingi tuotteidemme laadusta missään vaiheessa valmistus-, pakkaus- tai kuljetusprosessia. Laadunvalvonta ja läpinäkyvyys ovatkin meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Tuotteitamme valmistavat tehtaat valikoidaan tiukkojen vaatimustemme mukaan ja pakkaukset täyttävät elintarviketurvallisuuden vaatimukset.

Tuoteturvallisuus

Kaikki tuotteemme ovat dopingtestattuja kiellettyjen aineiden varalta. Noudatamme myös muilta osin elintarvikelainsäädäntöä.

Vaivaton asiakkuus

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ilman erillisiä toimituskuluja ja maksat laskun vasta paketin saatuasi. Huolehdimme siitä, että saat uuden lähetyksen aina ennen kuin edellinen pääsee loppumaan. Mikäli valmiit toimitusvälit eivät palvele tarpeitasi, voit aina muuttaa niitä soittamalla maksuttomaan asiakaspalveluumme, jossa saat ystävällistä palvelua aidoilta ihmisiltä. Sama numero palvelee myös laskutusasioissa.

Edullisuus

Meiltä saat tuotteet aina edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan.

Hyväntekeväisyys

Tahdomme laittaa hyvän kiertämään. Useista hyväntekeväisyyskohteistamme viimeisin on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry. Muita kohteita ovat muun muassa pitkäaikaissairaat lapset sekä lastentautien tutkimus.