Työntekijöiden kokemuksia

Suomen Terveysravinto tarjoaa hienon mahdollisuuden edetä uralla vaikkapa esimiestehtäviin. Kanssamme voit yltää jopa avainasemaan kehittämään Suomen johtavan terveystuoteyrityksen markkinointia ja myyntiä.

Jonne Palenin urapolku

Sain ensimmäisen kesätyöpaikkani vuonna 2013

Tein lisäravinteiden käyttöön liittyvää kyselyä ja myyntiä suomalaisiin kotitalouksiin. Ensimmäisten viikkojen aikana myynti lähti sujumaan ja töitä oli kiva jatkaa koulun ohella syksyllä.

Vastuutehtävissä vuodesta 2014

Vuonna 2014 sain vastuulleni Helsingin Arabianrannan myyntitoimiston iltatiimin ja vuonna 2015 minusta tehtiin Arabianrannan toimistopäällikkö. Silloin vastuulleni kuului 15 hengen myyntitiimi. Koulutin myös myyjiä Suomen laajuisesti sekä vastasin osittain yhteistyökumppaniemme myynnistä.

Myyntijohtajana vuodesta 2020

Vuodesta 2020 lähtien olen ollut vastuussa kaikesta Suomen Terveysravinnon kotimaassa tehtävästä puhelinmyynnistä. Keskeisiin työtehtäviini kuuluu erilaisten myyntikampanjoiden suunnittelu sekä myynnin laadunvalvonta ja kehittäminen.

Parasta työssäni

Eniten motivoi kivat ja asiansa osaavat ihmiset, joiden kanssa saan tehdä töitä päivittäin. Minulle on myös tärkeää, että näen oman työni jäljen tuloksissa ja pääsen kokemaan onnistumisia. On mahtavaa olla mukana viemässä alan johtavaa brändiä eteenpäin sekä samalla kehittää myös omaa osaamistani markkinoinnin parissa. Uskon, että kun töitä tehdään aidosti rakkaudesta lajiin, ovat tuloksetkin huippuluokkaa!

Nasti Savolaisen ura Suomen Terveysravinnolla

Aloitin puhelinmyynnissä vuonna 2019

Tuttavani houkutteli minut mukaan myyntityöhön, josta minulla ei ollut oikeastaan mitään kokemusta. Aiemmin työskentelin kokonaan toisella alalla. Myynti lähti sujumaan yllättävän hyvin!

Esimiestehtäviin vuonna 2020

Keväällä 2020 silloinen esimieheni lähti toisiin tehtäviin ja astuin hänen saappaisiinsa vetämään Tampereen myyntitoimistoa. Saman vuoden syksynä sain niin ikään Tampereella sijaitsevasta asiakaspalvelun ”päämajasta” tarjouksen siirtyä sinne esimieheksi. Edeltäjäni olin tavannut yrityksen tapahtumassa aiemmin ja nähtävästi olin jäänyt mieleen. Marraskuusta 2020 lähtien olen toiminut Suomen asiakaspalvelun esimiehenä ja päässyt sitä myötä hyvin sisälle yrityksen eri osa-alueisiin ja tutustunut lukemattomaan määrään eri toimenkuvissa työskenteleviä ihmisiä.

Ajatuksia työstäni

Oma urani on edennyt nopeaan tahtiin, mutta se on sopinut minulle, sillä olen vähän vaihtelunhaluinen. Suomen Terveysravinto on ollut hyvä työnantaja, koska täällä osataan katsoa työtehtäviä jokaisen vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan. Itsekin saan säännöllisesti työpöydälleni erilaisia juttuja asiakaspalvelun vetämisen lisäksi. Tulee olo, että työntekijää kuunnellaan. On myös hienoa, että ilmapiiri ei meillä ole painostava, keneltäkään ei odoteta kohtuuttomia. Pidän tämänhetkisestä työstäni, mutta odotan myös innolla, mitä tulevaisuus Suomen Terveysravinnolla tuo tullessaan.

Tuomas Havukaisen urapolku

Suomen Terveysravinnolla vuodesta 2018

Aloitin työskentelyn osa-aikaisena tuttavani suosituksesta. Silloin työtehtäviini kuului muun muassa lainsäädännölliset asiat sekä tuotekehitys. Tuollaiset selvitystyöt ovat minulle akateemisen taustani vuoksi omiaan. Pian työpaikalla huomattiin, että minulla on luontaista kykyä vastata suurista kokonaisuuksista, mutta en pelästy myöskään pikkutarkkuutta. Toki olin myös oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Vuodesta 2021 olen toiminut liiketoimintajohtajana

Minulla on jatkuva tarve oppia uutta ja kehittää sekä itseäni että asioita. Myös rauhallisuus ja johdonmukaisuus sopivat työhön, jossa liiketoimintaa viedään eteenpäin ihmisiä unohtamatta. Se, että on paljon alaisia, tuo työhön vallan lisäksi suuren määrän vastuuta, pitää olla tietyllä tavalla kylmähermoinen. Toisaalta erilaiset ihmiset ovat ehdottomasti myös tämän työn rikkaus, meillä on todella hyvä työyhteisö ja loistotiimit yrityksen eri osa-alueilla.

Työn merkitys minulle

Työn monipuolisuus pitää mielen virkeänä, kahta samanlaista päivää ei ole. Haasteet ja niiden ylittämisestä seuraavat onnistumiset puskevat tekemään kovasti töitä. Tässä asemassa myös oppii sen, että kaikesta ei tarvitse suoriutua yksin. Silloin, kun kaikkia lankoja on mahdotonta pitää omissa käsissä, on hyvä löytää uskallus delegoida eteenpäin. Hyvä ihmistuntemus ja erilaisten vahvuuksien tunnistaminen on silloin plussaa.