Etätyöhakemus  1
  ravintolisää
  1
  asiakasta
  1 +
  työntekijää
  1 M+
  liikevaihto

  Työntekijöiden kokemuksia

  Olen itse ollut STR:llä duunissa n 1,5 vuotta. Työ on suht itsenäistä myyntityötä, mistä itse olen digannut todella paljon. Toimistossa on loistava ilmapiiri ja kiva tehdä duunia, kun kaverit tsemppaa. Esimiehet on kannustavia ja pyrkivät luomaan todella rennon, mutta ahkeran työilmapiirin, niin työtä on todella siistiä tehdä. Mikä parasta, niin siitä vielä tienaakin hyvin. Suosittelen kaikkia ehdottomasti testaaman homman.
  Jakke
  Aloitin Suomen Terveysravinnossa helmikuussa 2014, ensin osa-aikaisena päätyön ohella. Jo tuolloin työ tuntui minusta mukavalta, haastavalta ja oli kiva myydä juuri vitamiineja. Työkaverit ovat hyviä tyyppejä ja ilmapiiri työpaikalla on mukavan rento. Nyt kokopäiväisenä työtekijänä olen menestynyt työssäni hyvin, olen ollut mukana jokaisessa pilotissa, soittanut läpi erilaisia asiakasrekisteitä ja saanut hyvää palautetta myös asiakkailta. Hyvänä lisänä tässä työssä on bonukset, erilaiset myyntikilpailut ja tasaisen hyvä korvaus tehdyistä kaupoista sekä mahdollisuus tehdä etänä töitä.
  Stina
  Tuskinpa sitä olisin ollut täällä niin kauan töissä, jos en tykkäisi tästä hommasta. Joka päivä on vähän erilainen kuin edellinen, ja jokaisesta kontaktoimastani ihmisestä voin oppia jotain uutta. Asiakkaat on tämän työn suola. Eikä samanlainen lähestymistapa toimi kaikille asiakkaille, koko ajan oltava tosi tarkkana, että millä tavoin itse toimii myyntitilanteissa, siitä tykkään. Parasta täällä on se, että täällä on ammattimainen työilmapiiri. Työt tehdään hyvin ja palkat tulevat ajallaan.
  Panu