Magnesium+

  • Yksi tabletti päivässä riittää
  • Toimitus sisältää 300 tablettia
  • 10 kk:n annos 44,90 €

avainlippuMagnesium+ on yhdistelmätuote, jonka ainesosien terveysvaikutuksia on tutkittu poikkeuksellisen paljon. Suomen Terveysravinnon Magnesium+:ssa ainesosien määrässä on pyritty kohtuullisuuteen, jotta monipuolisesta ruokavaliosta saatavien tärkeiden hivenaineiden lisäksi magnesiumin määrä ei kasvaisi turhan korkeaksi. Ravintolisähän ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä riittävää liikuntaa.

Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Tilaa tästä

Magnesium+ tabletti sisältää:

  • Magnesiumia 300 mg (80 %*)
  • Sinkkiä 5 mg (50 %*)
  • B6-vitamiinia 0,7 mg (50 %*)
  • D-vitamiinia 5 μg (100 %*)
  • Kuparia 0.5 mg (50 %*)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Seuraavassa esitetyt terveysväitteet ovat kaikki virallisia EU-komission EFSA:n tieteellisen aineiston läpikäymisen jälkeen tekemästä esityksestä vahvistamia. Tässä yhteydessä yksittäisiin tutkimuksiin ei anneta lähdeviitteitä vaan sen sijaan viitataan EFSA:n omaan tietokantaan, jossa väitteiden taustalla olevat tutkimukset on identifioitu.

Pirteyttä ja jaksamista

Magnesium+ tuotteen ainesosista B6-vitamiini ja magnesium vähentävät väsymystä ja uupumuksen tunnetta. Näiden riittävä saanti vaikuttaa aivojen terveyteen ja näin tasaisemmin sekä terveellisemmin yleiseen vireystilaan. Vaativien henkisten haasteiden ja stressin kanssa painiville tuote on hyödyllinen myös sikäli, että B6-vitamiini ja magnesium vaikuttavat myönteisesti normaaleihin psykologisiin toimintoihin ja kupari edesauttaa hermoston toimintaa. Lyhyesti todettuna, Magnesium+ tuote on erinomainen ravintolisä tukemaan aivojesi ja hermojärjestelmäsi hyvinvointia.

Kaunis ja terve iho

Tuotteessa oleva sinkki edesauttaa normaalin ihoterveyden säilymistä ja on yhteydessä mm. solunjakautumisprosessien normaaliin toimintaan. Samoin sinkillä on tärkeä osa hiusten säilymisessä ja kynsien terveydessä. Kupari puolestaan on olennaista ihon pigmentin toiminnalle. Magnesium on tärkeä hammasterveydelle, mikä tavallaan täydentää Magnesium+ tuotteen tasapainoisen vaikutuksen ”kauneusterveyteen”.

Urheilijan ja kuntoilijan lisäravinne

Sekä kilpaurheilijalle että kuntoilijalle Magnesium+ on tärkeä lisäravinne. Miehillä tuotteessa oleva sinkki auttaa säilyttämään seerumin normaalia testosteroni- eli miessukuhormonitasoa. Magnesium puolestaan edesauttaa lihasten normaalia toimintaa. Kuparin, sinkin ja D-vitamiinin immuunijärjestelmää ylläpitävä vaikutus kiinnostaa erityisesti kilpaurheilijoita, joilla terveenä pysyminen edistää yhtenäistä harjoituskautta.

Laihduttajan apu

Lisäravinteet eivät ole ihmeaineita eikä niitä tule käyttää ”mitä enemmän sitä parempi” – periaatteella. Monipuolisesta ja terveellisestä ruuasta saa useimpia hivenaineita ja vitamiineja periaatteessa riittävästi. Erityisesti laihduttaessa ja erilaisten dieettien yhteydessä on hyvä huomioida vitamiinien ja hivenaineiden riittävä saanti.

Magnesium+ sopii laihduttajan avuksi erinomaisesti. Sinkki auttaa makroravinteiden aineenvaihdunnassa ja edistää normaalin proteiinisynteesin toimintaa. Proteiinisynteesi on käytännössä lihaskasvua eli lihaksen tervettä kehittymistä rasituksen jälkeen. Hyvin toimivat lihakset puolestaan lisäävät päivittäistä energiankulutusta, mikä osaltaan helpottaa ei-toivottujen rasvavarastojen polttamista.

Magnesiumia voi antaa myös lapsille ja nuorille mutta ei alle 4-vuotiaille. Jos vatsa löystyy magnesiumin käytön seurauksena liikaa, se on merkki siitä, että magnesiumia saadaan tarpeettoman runsaasti. Tällöin otetun magnesiumin määrää on hyvä vähentää.

Lähetys sisältää 300 tablettia hintaan 44,90 € (sis. postikulut).

Tutustu aineosiin (pdf)

Tilaa tästä