Selvästi paremman huomisen puolesta

Lasten ja nuorten hyvinvointi on Suomen Terveysravinnolle tärkeää. Tällä kertaa osoitimme tukemme järjestölle, joka kantaa kortensa – vai pitäisikö sanoa moottoripyöränsä – kekoon lasten ja nuorten kirkkaamman ja turvallisemman tulevaisuuden puolesta.

Lastentautien tutkimuksia tukemassa

Yksi säännöllisistä lahjoituskohteistamme, Suomen Kansanterveysyhdistys ry, ohjaa lahjoitettuja varoja muun muassa Lastentautien tutkimussäätiölle.

Suomen Terveysravinto onnittelee yhteistyöurheilijaansa Kristian Pullia uuden Suomen ennätyksen johdosta!

Kristian Pulli tempaisi huikean Suomen Ennätyksen tuloksella 827! Suomen Terveysravinto onnittelee lämpimästi pitkäaikaista yhteistyöurheilijaansa kovasta tuloksesta.  25-vuotiaan Pullin lajeina ovat pituushyppy ja kolmiloikka ja hän on isänsä Seppo Pullin valmennuksessa Viipurin Urheilijoissa. Vaikka Pullilla onkin jo useita mitaleita uraltaan, tämä Suomen ennätys on aivan omaa luokkaansa hänen ansioluettelossaan. Edellinen ennätys oli Tommi Evilän hallussa 12

Eero Aholalle ensimmäinen miesten SM-kulta!

Kuulantyönnön nuorten EM-mitalisti, Eero Ahola, on yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme ja lupaavista urheilijanuorukaisistamme. Tänä talvena Eero voitti ensimmäisen miesten sarjan SM-kultamitalin.