Suomen Terveysravinto onnittelee yhteistyöurheilijaansa Kristian Pullia uuden Suomen ennätyksen johdosta!

Kristian Pulli tempaisi huikean Suomen Ennätyksen tuloksella 827! Suomen Terveysravinto onnittelee lämpimästi pitkäaikaista yhteistyöurheilijaansa kovasta tuloksesta.  25-vuotiaan Pullin lajeina ovat pituushyppy ja kolmiloikka ja hän on isänsä Seppo Pullin valmennuksessa Viipurin Urheilijoissa. Vaikka Pullilla onkin jo useita mitaleita uraltaan, tämä Suomen ennätys on aivan omaa luokkaansa hänen ansioluettelossaan. Edellinen ennätys oli Tommi Evilän hallussa 12

Eero Aholalle ensimmäinen miesten SM-kulta!

Kuulantyönnön nuorten EM-mitalisti, Eero Ahola, on yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme ja lupaavista urheilijanuorukaisistamme. Tänä talvena Eero voitti ensimmäisen miesten sarjan SM-kultamitalin.

Uutuustuote Muisti UP

Suomen Terveysravinnon tuotevalikoima laajenee nyt ravintoasiantuntija Juhana Harjun yhdessä pohjoismaisten asiantuntijoiden kanssa suunnitteleman Muisti UP -tuotteen myötä.

Lapin pelastushelikopteri Aslak

Lapin pelastushelikopteri Aslakin pelastustoimintaa ylläpidetään pääosin yritysten ja yksityisten ihmisten lahjoituksilla. Suomen Terveysravinto Oy:llä on ilo olla mukana Aslakin toiminnassa säännöllisenä tukijana.

HOHDE-tuotteet Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäseneksi

HOHDE-tuotesarja on hyväksytty Suomessa toimivan Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäseneksi. Yhdistys edistää aitojen luonnonkosmetiikkabrändien näkyvyyttä ja pyrkii vahvistamaan luonnonkosmetiikan asemaa kotimaisilla kosmetiikkamarkkinoilla.

Jotta jokainen voisi harrastaa

Pirjo ja Timo Raunio ovat järjestäneet kaikille lapsille avoimia harrastuskerhoja ja toimintatapahtumapäiviä jo kahden vuosikymmenen ajan. Suomen Terveysravinto halusi tukea tätä innovatiivista ja yhdenvertaisen osallistumismahdollisuuden tarjoavaa toimintaa 8000 eurolla.