IHO+ Ihoterveystuote

  • 2 kuukauden annos 44,90 €
  • Toimitus sisältää 120 tablettia

IHO+ on asiantuntijoiden kanssa kehitetty tuote kauneuden ylläpitämiseen. Ulkoisen ihonhoidon lisäksi on mielekästä varmistaa, että elimistö saa riittävästi kaikkia ihonterveyden kannalta tarpeellisia ravintoaineita. IHO+ -tuotteessa nämä ainesosat ovat yhdessä edullisessa valmisteessa.

IHO+ -tabletti sisältää:

  • Korkealaatuista patentoitua merikollageeniyhdistelmää
  • Ihoterveyteen vaikuttavia vitamiineja ja hivenaineita, joiden vaikutukselle ihon terveyteen Euroopan Elintarviketurvallisuusvirasto ja Euroopan Komissio ovat antaneet virallisen vahvistuksensa.
  • Kliinisesti tutkittua ja patentoitua kasviuuteseosta.

Tilaa tästä

Patentoitu kollageeniyhdistelmä:

IHO+:n kollageeniosa koostuu patentoidusta kalakollageeniyhdistelmästä, joka on rikas II-tyypin kollageenin, glykosaminoglykaanin, glukosamiini- ja kondroitiinisulfaatin sekä hyaluronihapon lähde.

Vitamiinit ja hivenaineet:

C-vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten, tukee kollageeninmuodostumisprosessia osana hampaiden toimintaa ja auttaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä.

Biotiini eli B7-vitamiini edesauttaa hiusten ja ihon pysymistä normaaleina.

Kupari mm. suojaa ihon soluja hapettumisstressiltä, edesauttaa sidekudosten pysymistä normaalina ja edesauttaa ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista.

B2-vitamiini eli riboflaviini on tärkeää sekä iholle, että limakalvojen toiminnalle.

B3-vitamiini eli niasiini edesauttaa limakalvojen toimintaa sekä ihon normaalia hyvinvointia.

Seleeni edesauttaa kynsien ja hiusten normaalia toimintaa, tukee immuniteettijärjestelmän toimintaa ja auttaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä.

A-vitamiini osallistuu myös ihon normaalin toiminnan ylläpitämiseen ja tukee limakalvojen toimintaa.

Sinkki mm. tukee ja edesauttaa ihon, kynsien, hiusten ja hampaiden normaalia toimintaa. Se myös osallistuu aineenvaihduntaan ja lihasten vahvistumiseen olennaisesti liittyvään proteiinisynteesiin.

Monipuolisia kasviuutteita:

Granaattiomena (Punica granatum)
Parsa (Asparagus officinalis)
Okra (Abelmoschus esculentus)
Arabiankahvi (Coffea arabica)
Barbadoksenakerola (Malpighia glabra)
Camu camu (Myrciaria dubia)
Pagodipuu (kukka, Sophora iaponica)
Paranassaipalmu (Euterpe oleracea)
Mangostani (Garcinia mangostana)

Tutustu aineosiin

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja poissa auringonvalosta.

Valmistettu Norjassa.

Tilaa tästä