Antioksidantti PLUS – Sisältää nyt myös B12-vitamiinia!

 • Pakkauskoko: 90 kapselia (3 kk:n annos)
 • Hinta: 44,90 euroa

Tilaa tästä

Tukee luuston ja lihasten kuntoa

Aktiivinen elämäntapa vaatii lihasten, nivelten ja luiden erinomaista kuntoa. Luuston kunnosta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää: ikääntyessä luuston mineraalit alkavat vähentyä, mikä on yksi luunmurtumien riskitekijä.

Kalsium ja fosfori ovat luuston tärkeimmät mineraalit. Antioksidantti Plus sisältää D-vitamiinia, joka on välttämätön kalsiumin imeytymiselle. Lisäksi D-vitamiini auttaa fosforin ja kalkin imeytymisessä. D-vitamiini edistää myös lihasten normaalia toimintaa ja hyvinvointia, ja tukee näin liikuntaa, joka myös auttaa ylläpitämään luuston terveyttä. C-vitamiini auttaa luuston ja nivelten ruston normaalia hyvinvointia.

Edistää sydämen ja verenkierron terveyttä

Sydämemme lyö vuodessa noin 42 miljoonaa kertaa. Sydämen hyvinvointi on kaiken terveyden, jaksamisen ja elämän kannalta äärimmäisen tärkeää. Antioksidantti Plus sisältää sydämen ja verenkierron toimintaa tukevia ja edistäviä aineita, kuten C-vitamiinia sekä EPA/DHA-rasvahappoja. Tuote sisältää myös B12-vitamiinia, joka edistää normaalia veren punasolujen muodostumista.

Omega-3 -rasvahappoja on useita, ja monissa kasviöljyissä esiintyvä ALA-rasvahappo on niistä yleisin. Kuitenkin tärkeämpiä omega-3-rasvahappoja, DHA:ta ja EPA:a, saa lähinnä rasvaisesta kalasta. Vaikka ihmisen elimistö pystyy tuottamaan jonkin verran EPA:a ja DHA:ta myös ALA-rasvahapoista, prosessi ei ole erityisen tehokas. Siksi on oleellista pitää huolta, että saa ravinnosta riittävästi näitä tärkeitä rasvahappoja

Tutkimusten mukaan päivittäinen 250 mg annos EPA/DHA-seosta auttaa ylläpitämään sydämen normaalia toimintaa.[1]

Ihon, hiusten ja hampaiden hyvinvointiin

Ihmisen kauneuden perustana on elimistön hyvä kunto, joka hehkuu ulospäin. Antioksidantti Plus sisältää seleeniä sekä C- ja D-vitamiinia, jotka yhdessä edistävät ihon, hiusten ja hampaiden hyvinvointia.

Seleeni on ihmiselle välttämätön hivenaine, joka edesauttaa hiusten ja kynsien hyvinvointia. Suomen maaperässä on hyvin vähän seleeniä, joten sitä on lisätty lannoitteisiin tämän vajeen korjaamiseksi.

Terveyttä ja vastustuskykyä

Terveys ja vastustuskyky kulkevat käsi kädessä, ja siksi Antioksidantti Plus on suunniteltu edistämään immuunijärjestelmän toimintaa. Sen sisältämät C-, D- ja B12-vitamiinit sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tehokkaita antioksidantteja ovat esimerkiksi seleeni sekä C- ja E-vitamiini.

Jaksamista ja energiaa

Henkinen jaksaminen on suorassa yhteydessä fyysiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Antioksidantti Plus sisältää monia aineita, jotka vaikuttavat henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen. C-vitamiini ja B12-vitamiini tukevat normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ehkäisevät väsymistä ja uupuneisuutta. Ne myös edesauttavat hermoston normaalia toimintaa ja auttavat ylläpitämään normaaleja psykologisia toimintoja.

C-vitamiini tukee jaksamista myös muilla tavoin. Se esimerkiksi lisää kasviksista ja maitotuotteista saatavan raudan imeytymistä.

Antioksidantti Plussan seleeni edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa

Silmien hyvinvoinnille

Silmä on herkkä elin, jonka hyvinvointiin pienetkin muutokset vaikuttavat. Siksi Antioksidantti Plussassa on muun muassa DHA:ta. DHA vaikuttaa positiivisesti silmän terveyteen, jos sitä nautitaan 250 mg päivittäin.

Laadukkaita ainesosia luonnosta

Astaksantiini on terpeeneihin kuuluva karotenoidi, joka antaa lohen lihalle sen voimakkaan punaisen värin. Astaksantiinia tuottavat lähinnä erityiset levät, joista se kulkeutuu ravintoketjussa muun muassa eläinplanktoniin ja katkarapuihin. Astaksantiinia voidaan valmistaa myös keinotekoisesti, mutta sen laatu ei yllä samalle tasolle. Tästä syystä Antioksidantti Plussan astaksantiini valmistetaan levistä.

Sisältö (1 kapseli):

 • Omega-3-rasvahappoja (triglyserideina) 265 mg, joista EPA 145 mg ja DHA 37 mg
 • C-vitamiini 100 mg (125 %*)
 • Boswellia serrata -uute 100 mg
 • Luteiini 7,2 mg
 • E-vitamiini 12 mg a-TE (100 %*)
 • Astaksantiini 2,0 mg
 • Seleeni 55 μg (100 %*)
 • D3-vitamiini 20 μg (400 %*)
 • B12-vitamiini 2,5 μg (100 %*)

Tutustu aineosiin (pdf)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuote on tarkoitettu aikuisille. Ei suositella raskaana oleville.

Valmistettu Norjassa.

Tilaa tästä

 

LÄHTEET

[1] EFSA:n suositus. Ks. myös Mozaffarian D, Rimm EB. Fish intake, contaminants, and human health: evaluating the risks and the benefits. JAMA. 2006 Oct 18;296(15):1885-99.