Ekstravahva B12-vitamiinivalmiste nyt purutablettina!

  • Pakkauskoko: 180 purutablettia (6 kk annos)
  • Hinta: 44,90 euroa

avainlippuSuomen Terveysravinnon B12-vitamiini sisältää B12-vitamiinia metyylikobalamiini-muodossa. Se on muoto, jota monet asiantuntijat suosittelevat.

B12-vitamiinivalmiste on nyt pureskeltavan tai imeskeltävän tabletin muodossa. Tuotteen täyteaineita on korvattu ksylitolilla, joka tekee tabletista hyvänmakuisen. Kun sen annetaan liueta hiljalleen kielen alla, B12-vitamiini imeytyy suoraan limakalvojen läpi verisuoniin.

B12-vitamiinia tarvitaan hermoston normaalin toiminnan tukemiseen ja psykologisten toimintojemme ylläpitämiseen. B12-vitamiinia tarvitaan normaalissa energia-aineenvaihdunnassa, ja se vähentää osaltaan väsymystä ja uupumusta.

B12-vitamiinilla on keskeinen tehtävä punasolujen muodostumisessa, ja sitä tarvitaan myös homokysteiiniaineenvaihdunnassa. Lisäksi B12-vitamiini osallistuu immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan.

Tätä vitamiinia on ainoastaan eläinkunnan tuotteissa, minkä vuoksi vegaaneille suositellaankin B12-ravintolisän käyttöä.

Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Sisältö (1 purutabletti sisältää):
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 1000 μg (40 000 %*).

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, magnesiumstearaatti), metyylikobalamiini (B12-vitamiini).

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuote sopii 15 vuotta täyttäneille ja aikuisille. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville.

Tutustu aineosiin (pdf)

Tilaa tästä