Lisää luotettavaa terveystietoa asiakkaillemme

Ravintoasiantuntija Juhana Harju on aloittanut vuoden 2014 alusta työt Suomen Terveysravinto Oy:n palveluksessa. Sen ansiosta voimme tarjota tilaajillemme ja lukijoillemme entistä enemmän mielenkiintoista ja ajantasaista tietoa ravitsemuksesta. Lisäksi Juhana tulee osallistumaan tuotesuunnitteluun Suomen Terveysravinto Oy:n laajentaessa tuotevalikoimaa nykyistä monipuolisemmaksi.

Juhana tunnetaan parhaiten Aamiainen ruohikolla -blogistaan sekä samannimisestä Facebook-sivustaan. Sen lisäksi hän on kirjoittanut kaksi tasokasta ravintokirjaa:Ravintoa sydämelle (WSOY 2007) ja Luusto lujaksi elämäntavoilla (Atena 2011). Ensimmäinen kirjoista kertoo sydäntautien ehkäisystä Välimeren-tyyppisellä ruokavaliolla ja toisessa kirjassa keskitytään osteoporoosin ehkäisyyn elämäntapakeinoin.

Juhana kertoo, että hän aloittaa työt mielellään Suomen Terveysravinto Oy:ssä:

– Pidän siitä, että yrityksen eettiset arvot ovat kunnossa ja sen tuotteet ovat laadukkaita. On hienoa, että tuotteet ovat aidosti tilaajille terveellisiä ja hyödyllisiä, kuten kalaöljyt ja D-vitamiini ovat.

Suomen Terveysravinto Oy:n toimitusjohtaja Matti Kankaanniemi toivottaa Juhanan tervetulleeksi:

– On hienoa saada Juhanan kaltainen asiantuntija mukaan kehittämään tuotteitamme ja palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme terveellistä elämää koskevilla kirjoituksilla. Hänellä on harvinainen kyky yhdistää perusteellinen ja rehellinen taustatutkimus ymmärrettäväksi ja tasapainoiseksi tekstiksi.

Juhana on alkanut pitää Suomen Terveysravinnolle uutta blogia, jossa hän kirjoittaa terveellisestä ravinnosta ja ravintolisistä. Lisäksi hän toimittaa Suomen Terveysravinnon Facebook-sivua, jossa seurataan uusia ravitsemus- ja terveysuutisia. Tervetuloa seuraamaan!