Kiekonheittäjä Sanna Kämäräisen syysterveiset

Huippu-urheilijana minulle on tärkeää, että kehoni ja mieleni toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Arjen huippusuorituskyky pohjautuu sisäiseen hyvinvointiin ja oman kehon kunnioittamiseen, joihin olen viime aikoina alkanut kiinnittää entistä enemmän huomiota. Keho on kuitenkin ainoa asia, joka kulkee mukanamme koko elämän ajan.

Tätä tukemassa keskeisimpinä hyvinvoinnin pilareina ovat ravinto ja ravintolisät. Olemme todellakin sitä mitä syömme ja haluan pitää omasta kehostani mahdollisimman hyvää huolta ravitsemalla sitä laadukkaalla ravinnolla ja ravintolisillä.

Olen tehnyt Suomen Terveysravinnon kanssa yhteistyötä pian kolme vuotta ja heille tuotteiden puhtaus on yhtä tärkeää kuin itselleni. Urheilijana käytän lisäravinteita nostamaan suorituskykyä ja tukemaan kehon ja mielen hyvinvointia. Jokainen urheilija kantaa aina itse vastuun siitä mitä kehoonsa laittaa. Suomen Terveysravinto on testauttanut kaikki tuotteensa dopingin varalta ja ne ovat testeissä todettu puhtaiksi, joten näitä lisäravinteita on kaikkien turvallista käyttää hyvillä mielin.

Suosikkituotteeni ovat päivittäin käyttämäni Sydänystävä Omega-3-kalaöljykapselit, D-vitamiini ja nivelten hyvinvointia tukeva Nivel C10.

Sanna Kämäräinen ja Nivel C10