Puhtaasti parhaat ravintolisät asiakkaillemme

Paras mahdollinen terveydentila luo pohjan harjoittelulle ja kilpailumenestykselle. Sen tietää myös Suomen Terveysravinnon sponsoriurheilija, keihäänheittäjä Jami Kinnunen, joka liputtaa terveellisen ja monipuolisen ruokavalion puolesta. Myös laadukkailla ravintolisillä on oma paikkansa urheilijan ruokavaliossa.

Sekä juniourheilijoiden että huippu-urheilijoiden elimistö on kovan rasituksen alla ja laadukkaan ravinnon tukena suositaan ravintolisiä, jotta keho pysyy suorituskykyisenä sekä harjoitus- että kilpailukaudella. Lisäravinnevalinnoissa on pelattava varman päälle, sillä viime kädessä urheilija on itse vastuussa käyttämistään valmisteista ja niiden sisältämistä aineista.

Suomen Terveysravinto tarjoaa turvallisia ja doping-vapaita ravintolisiä asiakkailleen sekä sponsoriurheilijoilleen. Yrityksellemme tuotteiden laadunvalvontaa ja läpinäkyvyys on myös äärimmäisen tärkeää. Tehtaat, joissa Suomen Terveysravinnon tuotteet valmistetaan, ovat valikoituneet tiukkojen vaatimusten mukaan. Varmistaakseen tuoteturvallisuuden Suomen Terveysravinto on teettänyt täysimittaisen dopingtestin kaikille tuotteillensa ja ne on testattu puhtain paperein kiellettyjen aineiden varalta.

Huipulle tähtäävien on panostettava itseensä 100 prosenttisesti. Suomen Terveysravinto haluaa omalta osaltaan olla tukemassa suomalaisten urheiluammattilaisten uraa. Tällä hetkellä yritys tukeekin lähes 20 urheilijaa.