Ashwagandha+

120 kapselia

44,90 €

Ashwagandha+ on vahva tuote, joka auttaa rentoutumaan ja tukee arjessa jaksamista.

Ashwagandhalla on adaptogeenisiä ominaisuuksia eli se auttaa kehoa puolustautumaan stressiä vastaan. Ashwagandha tasapainottaa mieltä ja auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkisistä suorituskykyä.

Ashwagandhaa kannattaa ottaa sekä aamulla että illalla. Tällöin sen monipuolisista vaikutuksista saa kaiken hyödyn irti. Aamulla otettuna se auttaa ylläpitämään energiatasoja ja kohentaa keskittymiskykyä. Ashwagandhan nauttiminen illalla ennen nukkumaan menoa puolestaan auttaa rauhoittumaan.

Ashwagandha on joissakin Aasian, Afrikan ja Etelä-Euroopan maissa luonnonvaraisena kasvava koisokasvi, joka tunnetaan myös nimillä rohtokoisio, Withania somnifera ja Intian ginseng. Ashwgandha+ sisältää 1000 mg kasvin juuresta valmistettua ashwagandhauutetta, josta 25 mg on elimistön hormonitoimintaan vaikuttavia withanolideja.

2 kapselia päivässä

Tuote on vegaaninen, maidoton, laktoositon, sokeriton ja gluteeniton.

Tuotteen käyttöä ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

Tuote on testattu kilpaurheilussa kiellettyjen aineiden varalta ja havaittu puhtaaksi. Nykyisin käytössä olevat testausmenetelmät eivät kuitenkaan kykene käsittelemään ashwagandhan kaltaisten kasviuutetuotteiden näytteitä sataprosenttisella tarkkuudella, joten varotoimenpiteenä emme suosittele tuotteen käyttöä kilpaurheilijoille. Tuote on kuitenkin testattu ja täysin turvallinen normaalissa käytössä.

Ainesosat: Ashwagandha-uute*, kapselointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaineet (trikalsiumfosfaatti, piidioksidi). *Ashwagandha-uute ei ole peräisin Norjasta.

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää:

Ashwagandha 1000 mg
Withanolideja 25 mg

Tutustu ainesosiin: Ashwagandha+ (pdf)

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini lapsille 20 µg, Sydänystävä Omega-3, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä, Antioksidantti +, C-vitamiini Rosa+, Maitohappobakteeri, Nivel C10, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä.

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 120 Ashwagandha+ -kapselia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 kapselia päivässä) yhdelle henkilölle 2 kk:si. Hinta 44,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 44,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa Ashwagandha+ 120 kapselia 44,90€


    [hidden date ''_date'']