Vahva Biotiini – maailman vahvin biotiinivalmiste

180 tablettia

44,90 €

Vahva Biotiini ravintolisä sisältää peräti 12 000 µg biotiinia.

Maailman vahvin biotiinivalmiste!

Vahva Biotiini on tällä hetkellä maailman vahvin biotiinivalmiste ja myös Suomen edullisin markkinoilta löytyvä biotiinilisä. Tuote sisältää jopa 12 000 µg biotiinia.  

Biotiinia tarvitaan ihon, kynsien, hiusten ja limakalvojen terveyden ylläpitämiseen. Biotiini osallistuu elimistön energia-aineenvaihduntaan ja ravintoaineiden hyödyntämiseen. Lisäksi biotiini tukee mielen hyvinvointia ja hermoston toimintaa. Odottavien äitien on hyvä tietää, että biotiinin tarve kasvaa raskauden ja imettämisen aikana.

Biotiini tai B7-vitamiini on vesiliukoinen, välttämätön vitamiini, josta aiemmin käytettiin nimitystä H-vitamiini. H-kirjain viittaa saksan kielen ihoa tarkoittavaan sanaan ”Haut”, mikä muistuttaa biotiinin ihoterveydellisistä vaikutuksista.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt biotiinille seuraavat terveysväitteet:

 • Biotiini edistää…
  • hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina.
  • normaalia energia-aineenvaihduntaa.
  • hermoston normaalia toimintaa.
  • normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.
  • normaaleja psykologisia toimintoja.

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti. 

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Suuriannoksinen biotiinilisä voi vääristää joidenkin verikokeiden tuloksia. Tuotteen käytöstä ennen verikokeita on keskusteltava lääkärin kanssa. 

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Vahva Biotiini. Ravintolisä 180 tablettia, 63 g.

Ainesosat: Täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), D-biotiini, paakkuuntumisenestoaineet (kalsiumfosfaatti, piidioksidi). 

1 tabletti sisältää:

Biotiini12 000 μg24 000 %*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, Sydänystävä Omega-3, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä, Antioksidantti +, C-vitamiini Rosa+, Maitohappobakteeri, Nivel C10, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä.

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 180 tablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella yhdelle henkilölle 6 kk:si. Hinta 44,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 44,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa Vahva Biotiini 180 tablettia 44,90€


  [hidden date ''_date'']