D-vitamiini Lapsille 20 µg

300 purutablettia

24,90 €

Lapsen luustolle ja kasvulle tärkeää aurinkovitamiinia maukkaassa pureskeltavassa muodossa.

Hyvin imeytyvää D3-vitamiinia lapsille 

D-vitamiini muodostuu iholla auringonpaisteen vaikutuksesta. Erityisesti pimeään vuodenaikaan D-vitamiinia tarvitaan korvaamaan puuttuvaa auringonpaistetta. D-vitamiini on tarpeellista lasten luuston normaalille kehitykselle sekä lasten immuunijärjestelmän moitteetonta toimintaa varten.

Hyvänmakuisen tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt D-vitamiinille seuraavat terveysväitteet:

 • Kalsium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia lasten luuston kehitykselle ja kasvulle.
 • D-vitamiini edistää…
  • veren normaalia kalsiumtasoa, kalsiumin ja fosforin imeytymistä sekä näiden hyödyntämistä. 
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
  • hampaiden ja luiden pysymistä normaaleina. 
  • D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti. Tabletti voidaan imeskellä, pureskella tai niellä. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. 

20 µg vahvuista D-vitamiinia voidaan antaa lapsille 2 vuoden iästä alkaen. Vauvojen D-vitamiinin saanti ei saa ylittää 25 µg:aa, eikä 1–10-vuotiaiden lasten D-vitamiinin saanti 50 µg:aa päivässä.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), täyteaineet (hydroksipropyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), sitruuna-aromi, kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

Sisältää makeutusainetta.

1 tabletti sisältää 
D3-vitamiini20 µg (400 %*)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta 

Alkuperämaa: Suomi
Valmistuttaja: STR Nordic

Muita yli neljä vuotiaille lapsille sopivia ravintolisiä, joita voi käyttää yhdessä tämän valmisteen kanssa ovat Magnesium+, C-vitamiini Rosa+ ja Maitohappobakteerivalmiste. Sydänystävä Omega 3 soveltuu myös yhden kapselin annostuksella mikäli lapsi pystyy nielemään kapselin. Yli 12-vuotiaille käy lisäksi Sinkki + C ja yli 15 vuotiaille sopivat B-vitamiiniyhdistelmä ja Monivitamiini. 

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 300 purutablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle 10 kk:si. Hinta 24,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 24,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa D-vitamiini Lapsille 300 purutablettia 24,90€


  [hidden date ''_date'']