Vahva Melatoniini

180 tablettia

44,90 €

Melatoniini on hormoni, jota elimistö tarvitsee nukahtamiseen ja hyvään uneen. Melatoniini tarjoaa apua vuorotyötä tekeville ja aikaerorasituksesta toipuville.

Melatoniini – parempaa unta

Melatoniini on elimistön tuottama hormoni, jota tarvitaan laadukkaaseen ja hyvään uneen. Esimerkiksi stressi vähentää melatoniinin tuotantoa, joten melatoniinivalmiste saattaa olla tarpeen nukahtamista helpottamaan. Melatoniini voi auttaa myös vuorotyötä tekeviä ja aikaerorasituksesta toipuvia palautumaan normaaliin nukkumisrytmiin.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt melatoniinille seuraavat terveysväitteet:

  • Melatoniini vaikuttaa suotuisasti…
    • nukahtamisajan lyhentymiseen.
    • aikaeroväsymyksen koettuihin oireisiin.

Suositeltu vuorokausiannos aikuisille 1 tabletti päivässä, puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuote on tarkoitettu vain aikuisille. Tuotteen käytöstä raskauden tai imetyksen aikana on keskusteltava lääkärin kanssa.

Tuote on säilytettävä alkuperäispakkauksessa, pienten lasten ulottumattomissa ja kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä.

Vahva Melatoniini. Ravintolisä 180 tablettia, 31 g

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, magnesiumstearaatti), melatoniini.

1 tabletti sisältää:

Melatoniini1,9 mg

Alkuperämaa: Suomi
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, Sydänystävä Omega-3, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, B-vitamiiniyhdistelmä,  Antioksidantti +, C-vitamiini Rosa+, Maitohappobakteeri, Nivel C10, Luja K2, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä.

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 180 melatoniinitablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle puoleksi vuodeksi. Hinta 44,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 44,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa Melatoniini 180 tablettia 44,90€


    [hidden date ''_date'']