Uutuustuote Muisti UP

Suomen Terveysravinnon tuotevalikoima laajenee nyt ravintoasiantuntija Juhana Harjun yhdessä pohjoismaisten asiantuntijoiden kanssa suunnitteleman Muisti UP -tuotteen myötä.

Muisti UP on yhdistelmävalmiste, joka on kehitetty nykyajan kognitiivisten haasteiden vuoksi. Elämästä on tullut entistä sirpaleisempaa ja sen asettamat kognitiiviset vaatimukset ovat moninaiset niin työelämässä olevilla kuin jo eläkeikään ehtineilläkin. Muisti UP on tarkoitettu tukemaan monipuolisesti muistin ja aivotoimintojen kannalta terveellisiä elämäntapoja.

Muisti UP -tuotteen keskeinen ainesosa on subtrooppisessa ja trooppisessa Aasiassa luonnonvaraisena kasvava ratamokasvi, pikkubakopa (Bacopa monnieri), joka tukee kognitiivisia toimintoja, keskittymistä ja muistia. Tuote sisältää myös siiliorakasta, kurkumiinia ja rosmariinia sekä monipuolisen yhdistelmän muita ravintoaineita, vitamiineja ja mineraaleja.

Muisti UP sopii kaikille aikuisille lukuun ottamatta raskaana olevia ja imettäviä naisia.

Tilaa Muisti UP -tuote tästä.

Ravintoasiantuntija Juhana Harju on kirjoittanut teokset Ravintoa Sydämelle (WSOY 2007) ja Luusto lujaksi elämäntavoilla (Atena 2011). Voit lukea Juhanan blogitekstejä osoitteessa suomenterveysravinto.fi/blogi.