HOHDE-tuotteet Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäseneksi

HOHDE-tuotesarja on hyväksytty Suomessa toimivan Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäseneksi. Yhdistys edistää aitojen luonnonkosmetiikkabrändien näkyvyyttä ja pyrkii vahvistamaan luonnonkosmetiikan asemaa kotimaisilla kosmetiikkamarkkinoilla.

Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsenyys on osoitus siitä, että riippumaton asiantuntija on tarkastanut ja hyväksynyt HOHDE-tuotteiden ainesosat ja valmistusmenetelmät. Tarkastuksessa kiinnitetään huomiota muun muassa raaka-aineisiin, valmistusmenetelmiin, tuotantolaitoksiin, valmistuksen ekologisuuteen sekä pakkausten kierrätettävyyteen.

Kosmetiikkamainonnassa viitataan usein luontoon, luonnollisuuteen ja puhtauteen, mutta pelkät mielikuvat eivät tee tuotteesta luonnonkosmetiikkaa. Pro Luonnonkosmetiikka ry määrittelee, mitä on aito luonnonkosmetiikka: siinä suositaan sertifioituja, luomulaatuisia raaka-aineita eikä käytetä esimerkiksi synteettisiä hajusteita, öljyjä, rasvoja, väriaineita, silikoneja tai eläinrasvoja ja -proteiineja. Geenimuuntelu ja eläinkokeet ovat kiellettyjä.

Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsenbrändit valmistavat ja maahantuovat satoja luonnonkosmetiikkatuotteita, joiden raaka-aineet ovat luonnonmukaisia sekä ekologisesti tuotettuja ja käsiteltyjä. Voit nyt bongata myös HOHDE-logon Pro Luonnonkosmetiikka ry:n tuotesarjojen joukosta.

Lue lisää osoitteesta
https://www.luonnonkosmetiikka.fi

Hohde