HOHDE-tuotteille CosmEthics-sertifikaatti

Suomen Terveysravinnon HOHDE-luonnonkosmetiikkatuotteille on myönnetty arvostettu CosmEthics-sertifikaatti osoituksena siitä, että tuotteiden raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaisen luonnonkosmetiikan standardit.

Kyseinen Legal Compliance -sertifikaatti (100% EU CosIng Annex II Verified Products) takaa, että HOHDE-tuotteiden ainesosia ei ole testattu eläinkokeilla, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty mitään eläinperäisiä tai geenimuunneltuja aineita, mineraaliöljyjä, silikaatteja, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Tuotteet eivät sisällä mitään EU:ssa kiellettyjä tai haitallisia aineita.

hohdeSuomen Terveysravinnolle tuotteiden laatu, turvallisuus ja puhtaus ovat tärkeitä arvoja. Asiakkaan on voitava luottaa siihen, että hänelle tarjotaan tuotteita, joiden valmistajat, maahantuojat ja vähittäiskauppiaat todella noudattavat eettisiä periaatteita, eivätkä syyllisty viherpesuun. Viherpesulla tarkoitetaan toimintaa, jossa väitetään jotakin tuotetta luonnonmukaiseksi puhtaasti markkinoinnillisista syistä, vaikka tuote ei todellisuudessa sitä ole. CosmEthics-sertifikaatti takaa asiakkaalle, että HOHDE-tuotteet ovat aidosti turvallista luonnonkosmetiikkaa.

CosmEthics on vuonna 2013 perustettu, Helsingissä pääkonttoriaan pitävä yritys, jonka missiona on edistää tuoteturvallisuutta kosmetiikka-alalla lisäämällä sekä vähittäiskauppiaiden että kuluttajien tietoisuutta tuotteista. Muun muassa talouslehti Forbes on uutisoinut CosmEthicsistä sivustollaan. Jatkuvasti kasvava, jo yli 120 000 tuotetta kattava CosmEthicsin tietokanta on jokaisen ulottuvilla CosmEthics-älypuhelinsovelluksen kautta.

Lue lisää osoitteesta
www.cosmethics.com

Tutustu myös Applen ja Googlen sovelluskaupoista löytyvään CosmEthicsin älypuhelinsovellukseen, josta voit tarkastella myös HOHDE-tuotesarjaa.