Usealle tuotteelle Avainlippu-merkki

valmistettu_suomessa_suomi_blue_rgbSuomen Terveysravinto on nimensä mukaisesti suomalainen yritys, joka tahtoo tuoda esille myös suomalaista osaamista. Yritys on saanut useille tuotteilleen Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlippu-merkin osoituksena siitä, että ne on valmistettu Suomessa ja ne luovat Suomeen työtä ja toimeentuloa.

Tällä hetkellä Suomen Terveysravinnon tuotteista Lasten D-vitamiini, Monivitamiini, uudistunut Vahva Melatoniini, Magnesium+ sekä B12-vitamiini on saanut Avainlippu-merkin. Tämä kertoo yrityksen halusta panostaa kotimaisen työn tukemiseen tuotevalikoimaa kehittäessä.

– Suomalaisena yrityksenä pidämme kunnia-asianamme kotimaisen työn ja toimeentulon tukemista tuotevalikoimassamme, toteaa Suomen Terveysravinnon Product Specialist Tuomas Havukainen.

Avainlippu on tunnettu ja arvostettu merkki, joka kertoo siitä, että tuote on valmistettu tai palvelu tuotettu Suomessa. Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, jonka kotimaisuusaste (raaka-aineet mukaan lukien) on vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin merkin saaneiden tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Avainlippu-merkki on myönnetty tuhansille suomalaisille tuotteille ja palveluille. Avainlipun käyttöoikeuden myöntää Avainlippu-toimikunta hakemusten perusteella kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Käyttöoikeuteen vaadittavien kriteereiden täyttymistä seurataan vuosittain.

Lisätietoa

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 4000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, vaikuttaa ostopäätöksiin ja haastaa työelämää uudistumaan.