Kalevan Kisat toi menestystä Suomen Terveysravinnon yhteistyöurheilijoille!

Suomen Terveysravinnolla on ollut ilo tehdä yhteistyötä suomalaisten huippu-urheilijoiden kanssa. Jälleen kerran saamme onnitella urheilijoitamme kisamenestyksestä!

Yleisurheilun Suomen Mestaruuskilpailut järjestettiin tänä vuonna Turussa. Kisat toivat ensimmäisen SM-kullan Eero Aholalle joka ylsi miesten kuulantyönnön Suomen mestariksi voittotuloksella 18,30. Kultaa voitti myös Suomen pituushypyn ennätystä hallussaan pitävä Kristian Pulli miesten pituudesta tuloksella 783.

Sanna Kämäräinen puolestaan saavutti kiekonheitossa hopeaa tuloksella 55,50. Tämä oli Sannallle jo kolmastoista Kalevan kisa -mitali. Hopeaa sai myös Antti Ruuskanen keihäänheitosta tuloksella 79,22. Palkintosijoille ylsi lisäksi pikajuoksia Milja Thureson, joka voitti pronssia sekä 200 metrin että 400 metrin matkalta tuloksilla 23,90 ja 54,91.

Onnea vielä kerran kaikille yhteistyöurheiljoille hyvistä suorituksista! Suomen Terveysravinto toivottaa onnea ja menestystä kaikille urheilijoilleen myös tuleviin kisoihin!