Sanna Kämäräinen päätti pitkän huippu-urheilu-uransa

Sanna Kämäräisen päätti huippu-urheilijan uransa liikuttuneissa tunnelmissa sunnuntaina Tampereen Ratinassa järjestettyyn Ruotsi-ottelun kiekkokisaan. Viimeisessä kisassaan  Sanna sijoittui neljänneksi tuloksella 54,56. 

Vaikka haave arvokisamitaleista ja olympialaisista jäkin Sannalta toteutumatta, on Sannan ura ollut menestyksekäs ja vaiherikas. Sanna on uransa aikana heittänyt yhteensä 12 Ruotsi-ottelussa, joista on tullut 4 voittoa. Hänellä on 12 Kalevan kisojen mitalia, joista 7 on kultamitaleja. Sanna on edustanut suomea myös kerran MM-kisoissa sekä neljissä EM-kisoissa. Hän ylsi seitsemännelle sijalle Zürichin EM-kisojen kiekonheitossa vuonna 2014. Kämäräisen uran paras tulos oli huikea 61,07.

Suomen Terveysravinto haluaa kiittää Sannaa pitkästä yhteistyöstä hienon urheilu uran aikana sekä toivottaa paljon onnea ja menestystä tulevaisuuteen! Yhteistyömme tulee varmasti jatkumaan ja asiakkaamme pääsevät hyödyntämään Sannan osaamista henkisenä valmentajana. Sanna julkaisee 5 vinkkiä vahvempaan itseen videosarjan, joka lähetetään asiakkaillemme kerran kuukaudessa loppuvuoden ajan.