Pikajuoksija Milja Thureson

Haastattelimme pitkäaikaista sponsoriurheilijaamme Milja Thuresonia. Milja on vuonna 1994 syntynyt, Turun Tovereita (TuTo) edustava, pikajuoksija. Isänsä Vesa Thuresonin valmennuksessa oleva neito kertoo taustastaan näin:

” Vanhemmat veivät minut yleisurheiluharjoituksiin 10-vuotiaana. Perheeni on aina ollut urheilullinen ja se on innoittanut minuakin treenaamaan kovaa. Isäni on valmentanut minua alusta asti ja yhteistyö on sujunut tosi hyvin. ”

Milja harjoittelee yleensä kahdesti päivässä, mutta toki lepopäiviäkin pitää olla. Kaikista tärkeintä kehittymisen kannalta on pysyä terveenä, sairaspedistä ei ennätyksiä rikota! 

Terveenä pysymisen kannalta ensiarvoisen tärkeässä roolissa Miljalla on laadukas ruokavalio sekä vitamiinit ja lisäravinteet. Milja luottaa tavalliseen monipuoliseen kotiruokaan sekä Suomen Terveysravinnon tuotteisiin. Suomen Terveysravinto on tukenut Miljan urheilijauraa jo pitkään ja tätä myötä urheilijan tietämys vitamiinien hyödyistä on lisääntynyt.

Päivittäisessä käytössäni ovat:

Vitamiinit ovat auttaneet minua pysymään paremmin kunnossa. Mielestäni kaikki tuotteet, mitä käytän, ovat tärkeitä, en osaa nostaa niitä tärkeysjärjestykseen. En jättäisi enää mitään niistä pois!”

Vaikka urheilijoilla on vielä normaalia suurempi tarve vitamiineille, suosittelee Milja vitamiinien ja lisäravinteiden käyttöä ihan kaikille. ”Uskon yksinkertaisesti, että ne auttavat voimaan paremmin.”

Lopuksi kysyimme Miljalta, miten hän mieluiten viettää vapaa-aikaansa:

”Syksyisin, kun kisakausi on ohi, tykkään käypä puolukassa. Talvisin käyn avannossa, mikä toimii myös hyvänä palautuksena treenin jälkeen. Muuten rentoudun vain ottamalla rennosti kotona, katsoen televisiota ja kokeilemalla uusia ruokareseptejä.”

Toivotamme Miljalle onnea tuleviin haasteisiin!