Sponsoriurheilijoiden tuotesuosituksia

Suomen Terveysravinnolla on joukko eri lajeja edustavia sponsoriurheilijoita. Saimme hiljattain haastateltaviksi heistä kolme. Pikajuoksija Milja Thureson sekä keihäsmiehet Toni Kuusela ja Oliver Helander kertoivat haastatteluissa avoimesti kokemuksistaan Suomen Terveysravinnon tuotteista. 

Dopingtestatut ja sitä kautta myös kilpaurheilijoille turvalliset tuotteemme ovat näille kovaa harjoitteleville lupauksille tärkeä osa päivittäisiä rutiineja. Käytössä on tuotteita laidasta laitaan, vitamiineista lisäravinteisiin.

”Vitamiinit ovat auttaneet minua pysymään paremmin kunnossa. Mielestäni kaikki tuotteet, mitä käytän, ovat tärkeitä, en osaa nostaa niitä tärkeysjärjestykseen. En jättäisi enää mitään niistä pois!” kehuu Milja. Hänen käytössään on C-vitamiini, Magnesium+, Vahva Biotiini, Sinkki, D-vitamiini, Monivitamiini sekä Sydänystävä Omega-3.

Oliver luottaa palautumisessa erityisesti Magnesium+:n voimaan. Lisäksi hänen käytössään on Nivel C10 -tuote. ”Minulla on pelkästään hyviä kokemuksia näistä tuotteista ja koen että ne ovat hyödyllisiä urheilijan arkipäivään.” toteaa Oliver.

Toni puolestaan vannoo Fenugreek+:n nimeen. Hänellä onkin selkeä viesti kaikille miehille: ”Tilatkaa sitä koppakaupalla!”

Haastatteluista voit lukea lisää sivustomme Sponsoritarinoita-osiosta.