Ruoka-apua vähävaraisille

Joulun aika saa monet meistä miettimään vähempiosaisia ja halu auttaa on pinnalla. Vaikeutunut maailmantilanne on nostanut sähkön ja monien kulutustarvikkeiden hinnat aiempaa korkeammalle ja yhä useampi perhe on vailla perushyödykkeitä. Samaan aikaan, kun avuntarvitsijoiden määrä kasvaa, pienenee avunantajien joukko. Kyse ei ole siitä, että ei haluttaisi auttaa, monelle se vain on entistä mahdottomampaa. Kaikkien kynnelle kykenevien osallistumista siis tarvitaan.  

Hyväntekeväisyys on läsnä Suomen Terveysravinnon toiminnassa kaiken aikaa ja ennen joulua halusimme kantaa kortemme kekoon toteuttamalla Magnesium+ -tuotteen myyntikampanjan, jonka aikana tehdyistä tilauksista lahjoitimme Ruokapankille yhden euron jokaista tilausta kohden. Näin saimme osaltamme olla mahdollistamassa joulutunnelmaa vähävaraisille perheille.

Seurakuntayhtymän Ruokapankki kerää lahjoittajilta varoja ja ruokaa sekä hygieniatarvikkeita. Lahjoitukset toimitetaan lyhentämättömänä avuntarvitsijoille vapaaehtoistyövoimin. Lahjoittaminen on vaivatonta ja myös syömäkelpoiset hävikkituotteet ovat tervetulleita.

Lisää Ruokapankista voit lukea täältä