Suomen Terveysravinto tukee lukuisia junioriurheilijoita

Tunnetumpien, jo pidemmälle urallaan yltäneiden, sponsoriurheilijoiden lisäksi Suomen Terveysravinto tukee lukuisia junioriurheilijoita. Yhteistyökumppaneissa on sekä yksilölajien edustajia, että joukkueita.

Yksi yhteistyökumppanimme on jo useamman vuoden ajan ollut Tampereen lähikunnan, Ylöjärven, oman pikkuseuran YPAn P14-salibandyjoukkue. Ylöjärven Pallo YPA ry on vuonna 1960 perustettu paikallisseura, joka tarjoaa harrastustoimintaa salibandyn ja pesäpallon merkeissä. P14-joukkue koostuu tällä hetkellä 19 innokkaasta pojasta, jotka ovat pääosin 2009-syntyneitä. Monet pelaajista sekä kuudesta toimihenkilöstä ovat olleet mukana joukkueen toiminnassa sen perustamisesta saakka. Silloin pojat olivat 7-vuotiaita ekaluokkalaisia.

”On mahtavaa, että Suomen Terveysravinto ja muut yritykset lähtevät mukaan tällaiseen toimintaan. Homma toimii niin, että me saadaan sovittu rahasumma joukkueen käyttöön ja yritys saa pientä näkyvyyttä, kun painatamme pelipaitoihimme firmojen logot. Ja onhan se joukkueelle kiva ”uskottavuuden tuoja”, kun on mainoksia paidoissa, etenkin pienempinä se oli pojille iso juttu.” kertoo YPA 14-poikien joukkueenjohtaja Jenni Peltola.

Mihin tällaisia sponsorirahoja sitten joukkueen sisällä käytetään?

”Se on varmaan ihan tapauskohtaista. Me käytetään näitä sekä muita varainkeruuvaroja järjestämällä pojille treenien ja pelien ulkopuolella kaikkea kivaa yhteistoimintaa kuten pikkujouluja ja keväällä päättäjäisiä. Ennen joulua käytiin esimerkiksi porukalla kiipeilemässä  ja ravintolassa syömässä ja nyt vähän aikaa sitten katsomassa miesten liigapeliä. Lisäksi rahoilla maksetaan muun muassa bussikuljetuksia vieraspaikkakunnilla oleviin peleihin. Meillä on myös haaveena lähteä keväällä yön yli kestävälle turnausreissulle ja sellaiset on aika kalliita toteuttaa, joten tällaiset avustukset on niissäkin tervetulleita. Meillä on tavoitteena, että kenelläkään ei reissuihin osallistuminen jäisi ainakaan kustannuksista kiinni. Viime toukokuussa tehtiin turnausmatka Seinäjoelle ja se oli tosi onnistunut!”

Suomen Terveysravinto toivottaa sählypojille treenaamisen iloa ja tsemppiä peleihin!