B12-vitamiini

180 purutablettia

42,90 €

B12-vitamiinia vegaanisena ja tehokkaasti imeytyvässä muodossa.

Tehokasta hyötyä B12-vitamiinista

B12-vitamiinia tarvitaan normaalissa energia-aineenvaihdunnassa, ja se vähentää osaltaan väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiinia tarvitaan hermoston normaalin toiminnan tukemiseen ja psykologisten toimintojen ylläpitämiseen. B12-vitamiinilla on keskeinen tehtävä punasolujen muodostuksessa, ja sitä tarvitaan homokysteiinin eli yhden elimistössä syntyvän aminohapon normaaliin aineenvaihduntaan. Lisäksi B12-vitamiini osallistuu immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja liittyy myös kiinteästi foolihapon aineenvaihduntaan.

Suomen Terveysravinnon B12-vitamiinivalmiste on pureskeltavan tai imeskeltävän tabletin muodossa. Ksylitoli tekee tabletista hyvänmakuisen. Kun sen annetaan liueta hiljalleen kielen alla, B12-vitamiini imeytyy suoraan limakalvojen läpi verisuoniin.

B12-vitamiinia on ainoastaan eläinkunnan tuotteissa, minkä vuoksi vegaaneille suositellaan B12-ravintolisän käyttöä. Tuote sopii 15 vuotta täyttäneille ja aikuisille. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville.

Tämän ravintolisän B12-vitamiini on metyylikobalamiini-muodossa, jota elimistön on helppo käyttää kaikkiin sen tarpeisiin.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt B12-vitamiinille seuraavat terveysväitteet:

 • B12-vitamiini edistää…
  • normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • hermoston normaalia toimintaa
  • normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa
  • normaaleja psykologisia toimintoja
  • normaalia veren punasolujen muodostumista
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • B12-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Suositeltu vuorokausiannos 1 purutabletti päivässä.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä.

Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan saantisuositus B12-vitamiinille on yli 10 -vuotiaille 2 µg vuorokaudessa ja imettäville naisille 2,6 µg vuorokaudessa.

B12-vitamiinivalmiste. Ravintolisä 180 purutablettia, 36 g

Ainesosat: Makeutusaine (ksylitoli), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, magnesiumstearaatti), metyylikobalamiini (B12-vitamiini).

1 tabletti sisältää:

B12-vitamiini (metyylikobalamiini)1000 μg40 000 %*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Alkuperämaa: Suomi
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, Monivitamiini, Vahva Melatoniini 1,9 mg, B-vitamiiniyhdistelmä,  Antioksidantti +, C-vitamiini Rosa+, Maitohappobakteeri, Nivel C10, Luja K2, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä.

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 180 purutablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle 6 kk:si. Hinta 42,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 42,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa B12-vitamiini 180 tablettia 42,90€


  [hidden date ''_date'']