C-vitamiini ROSA+

240 tablettia

42,90 €

C-vitamiini ROSA+ on vastustuskykyä tukeva ravintolisä, joka sisältää C-vitamiinia, rutiinia ja ruusunmarjauutetta.

C-vitamiini ROSA+ antaa vireyttä ja vastustuskykyä

C-vitamiini eli askorbiinihappo on vesiliukoinen, välttämätön vitamiini. Ihmisen elimistö ei tuota C-vitamiinia, joten sitä on saatava päivittäin. C-vitamiini tukee hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä. 

Elimistön sidekudokset tarvitsevat C-vitamiinia, koska se edistää kollageenin muodostumista. C-vitamiini vaikuttaa olennaisesti joidenkin muiden ravintoaineiden hyödyntämiseen elimistössä. C-vitamiinia tarvitaan esimerkiksi B12-vitamiinin, foolihapon, kalsiumin sekä kasviksista ja maitotuotteista saatavan ei-hemiraudan imeytymiseen. Lisäksi C-vitamiini ehkäisee rasvahappojen sekä A- ja E-vitamiinin hapettumista sekä suojelee DNA:ta, proteiineja ja rasvoja hapetusrasitukselta eli oksidatiivisilta vaurioilta.

Valmisteeseen käytetty ruusunmarja sisältää luonnostaan runsaasti C-vitamiinia, mutta myös esimerkiksi A-vitamiinia, E-vitamiinia ja kivennäisaineita. Rutiini puolestaan on flavonoidi, jota esiintyy joissakin hedelmissä ja kasviksissa. Rutiinilla on antioksidanttisia ominaisuuksia. 

Yhdessä nämä kolme ainesosaa muodostavat toimivan kokonaisuuden, C-vitamiini ROSA+ -ravintolisän.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt C-vitamiinille seuraavat terveysväitteet:

 • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • C-vitamiini edistää…

  • immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina ennen intensiivistä fyysistä harjoitusta ja sen jälkeen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla C-vitamiinia päivittäin 200 mg suositeltavan päiväsaannin lisäksi.
  • kollageenin normaalia muodostumista verisuonten, luiden, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten
  • normaalia energia-aineenvaihdunnan säätelyä
  • hermoston normaalia toimintaa
  • normaalia psyykkistä toimintaa
  • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä
  • E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
  • raudan imeytymistä

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Valmistetta voivat käyttää aikuiset ja lapset 4 vuoden iästä alkaen.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

C-vitamiinivalmiste Ravintolisä 120 tablettia, 90 g

Ainesosat: L-askorbiinihappo (C-vitamiini), ruusunmarjauute (Cynosbati fructus), rutiini (sitrusflavonoidi, Sophorae japonica), sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

1 tabletti sisältää:

C-vitamiini500 mg625 %*
Ruusunmarja25 mg 
Rutiini1 mg 

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, D-vitamiini lapsille 20 µg, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä,  Antioksidantti +, Maitohappobakteeri, Nivel C10, Luja K2, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä.

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 2 purkkia (240 tablettia), jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle 8 kk:si. Hinta 42,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 42,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa C-vitamiini ROSA+ 240 tablettia 42,90€


  [hidden date ''_date'']