IHO+ Ihoterveystuote

120 tablettia, 72 g

39,90 €

IHO+ -tuotteesta saa hyvinvoivan ihon tarvitsemat ravintoaineet yhdestä valmisteesta.

Kauneutta sisäisestä tasapainosta

Ulkoisen ihonhoidon lisäksi kannattaa varmistaa, että elimistö saa riittävästi kaikkia ihon terveyden kannalta tarpeellisia ravintoaineita. IHO+ on suunniteltu nämä tarpeet huomioiden.  IHO+ -tabletti sisältää korkealaatuista patentoitua merikollageeniyhdistelmää, ihon hyvinvointiin vaikuttavia vitamiineja ja hivenaineita sekä kliinisesti tutkittua ja patentoitua kasviuuteseosta. 

IHO+:n kollageeniosa koostuu patentoidusta kalakollageeniyhdistelmästä, joka on rikas II-tyypin kollageenin, glykosaminoglykaanin, glukosamiini- ja kondroitiinisulfaatin sekä hyaluronihapon lähde. IHO+ -tuotteen sisältämät kasviuutteet ovat tarkkaan valikoituja vitamiinipitoisia raaka-aineita, joilla on mm. antioksidanttisia ominaisuuksia.

IHO+ -ravintolisä sisältää useita ihon toimintaa tukevia ravintoaineita eli C-, A-, B2- ja B3- vitamiineja, biotiinia, seleeniä, sinkkiä ja kuparia. Valmisteen sisältämistä ravintoaineista C-vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten ja seleeni edistää myös kynsien ja hiusten hyvinvointia.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt IHO+ -ravintolisän ainesosille seuraavat ihon terveyteen liittyvät terveysväitteet:

  • C-vitamiini edistääkollageenin normaalia muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.
  • Kupari edistääihon normaalia pigmentoitumista.
  • Biotiini edistääihon pysymistä normaalina.
  • Niasiini edistääihon pysymistä normaalina.
  • Riboflaviini edistääihon pysymistä normaalina.
  • A-vitamiini edistääihon pysymistä normaalina.
  • Sinkki edistääihon pysymistä normaalina.

Suositeltava vuorokausiannos 2 tablettia. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Iho+ Ravintolisä 120 tablettia, 72 g

Ainesosat: Täyteaine (maltodekstriini), patentoitu kalakollageeni, emulgointiaine (selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), L-askorbiinihappo, kasviuutteet (granaattiomena [Punica granatum], parsa [Asparagus officinalis], okra [Abelmoschus esculentus], arabiankahvi [Coffea arabica], barbadoksenakerola [Malpighia glabra], camu camu [Myrciaria dubia], pagodipuu [kukka, Sophora japonica], paranassaipalmu [Euterpe oleracea], mangostani [Garcinia mangostana]), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatti, piidioksidi), seleenirikastettu hiiva, sinkkibisglysinaatti, kuparibisglysinaatti, nikotiiniamidi, retinyyliasetaatti, riboflaviini, D-biotiini, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

2 tablettia sisältää:

Kalakollageeni, josta 250 mg  
Tyypin II kollageeni 150 mg  
Glykosaminoglykaani 87,5 mg  
Kondroitiinisulfaatti 67,5 mg  
Glukosamiinisulfaatti 40 mg  
Hyaluronihappo 11,25 mg  
C-vitamiini 120 mg 150 %*
Kasviuutteet 50 mg  
Niasiini 4 mg 25 %*
Sinkki 2 mg 20 %*
B2-vitamiini 1 mg 71 %*
Kuparia 500 µg 50 %*
A-vitamiini 300 µg 38 %*
Biotiini 25 µg 50 %*
Seleeni 20 µg 36 %*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, Sydänystävä Omega-3, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä, Antioksidantti +, C-vitamiini Rosa+, Maitohappobakteeri, Nivel C10, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä .

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 120 tablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (2 tablettia päivässä) yhdelle henkilölle 2 kk:ksi. Hinta 39,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 39,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa IHO+ 120 tablettia
39,90€

Jos käyttäjiä on enemmän kuin kaksi, ota yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@suomenterveysravinto.fi tai 0800 304 030.


Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus