Et ole mitä syöt, vaan mitä sulatat

Et ole mitä syöt, vaan mitä sulatat

On hyvä muistaa, että suoliston mikrobikanta on tärkeä tekijä terveen kehon hyvinvoinnille. Toisinaan suolen mikrobeja kutsutaankin “unohdetuksi sisäelimeksi”. Ihmisen elimistössä on kuitenkin vähintään saman verran mikrobeja kuin elimistön omia soluja.

Maitohappobakteerivalmiste auttaa ruoansulatusta toimimaan mutkattomasti etenkin raskaampien aterioiden yhteydessä otettuna.

Maitohappobakteerit eli laktobasillit ovat nimensä mukaisesti maitohappoa tuottavia bakteereja. Maitohappobakteerivalmisteessa on 1,5 miljardia Lactobacillus rhamnosus -maitohappobakteeria. Valmisteessa on maitohappobakteerien lisäksi ruuansulatusentsyymejä, joista amylaasi pilkkoo hiilihydraatteja, proteaasi proteiineja, lipaasi rasvoja ja sellulaasi pilkkoo sulamatonta kuitua. Maitohappobakteerivalmistetta ei ole makeutettu eikä se sisällä laktoosia.

Käyttö

Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti pääaterian yhteydessä.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tablettia ei tule pureskella vaan se nielaistaan kokonaisena.

Valmistetta voivat käyttää aikuiset ja lapset 4 vuoden iästä alkaen. Ei suositella raskaana oleville.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Ainesosat:Lactobacillus rhamnosus, oligofruktoosi, kasvientsyymiyhdistelmä, maltodekstriini, kuitu (sitrushedelmästä), aromit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatti), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, D-vitamiini lapsille 20 µg, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä,  Antioksidantti +, Maitohappobakteeri, Nivel C10, Luja K2, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin  täällä .

Sisältö

Maitohappobakteerivalmiste. Ravintolisä 240 tablettia 109 g

1 tabletti sisältää:

Oligofruktoosi (FOS) 250 mg
Lactobacillus rhamnosus 1,5 miljardia
Amylaasi** 1200 DU
Proteaasi (Bacillus licheniformis) 300 PC
Sellulaasi** 55 CU
Laktaasi** 200 ALU
Lipaasi** 50 FIP

** kasviperäinen

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 240 maitohappotablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle 8 kk:si. Hinta 19,95 €. Jatkolähetyksien hinta on 39,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa Maitohappobakteeri 240 tablettia 19,95€


Tuotteen tilaamiseen liittyy maksuvelvollisuus