Maitohappobakteeri

240 tablettia

44,90 €

Maitohappobakteerivalmiste sisältää 1,5 miljardia Lactobacillus rhamnosus -maitohappobakteeria sekä ruuansulatusentsyymejä, jotka auttavat elimistöä hyödyntämään ruoan ravintoaineet.

Et ole mitä syöt, vaan mitä sulatat

On hyvä muistaa, että suoliston mikrobikanta on tärkeä tekijä terveen kehon hyvinvoinnille. Toisinaan suolen mikrobeja kutsutaankin “unohdetuksi sisäelimeksi”. Ihmisen elimistössä on kuitenkin vähintään saman verran mikrobeja kuin elimistön omia soluja. 

Maitohappobakteerivalmiste auttaa ruoansulatusta toimimaan mutkattomasti etenkin raskaampien aterioiden yhteydessä otettuna. 

Maitohappobakteerit eli laktobasillit ovat nimensä mukaisesti maitohappoa tuottavia bakteereja. Maitohappobakteerivalmisteessa on 1,5 miljardia Lactobacillus rhamnosus -maitohappobakteeria. Valmisteessa on maitohappobakteerien lisäksi ruuansulatusentsyymejä, joista amylaasi pilkkoo hiilihydraatteja, proteaasi proteiineja, lipaasi rasvoja ja sellulaasi pilkkoo sulamatonta kuitua. Maitohappobakteerivalmistetta ei ole makeutettu eikä se sisällä laktoosia.

Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti pääaterian yhteydessä. 

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tablettia ei tule pureskella vaan se nielaistaan kokonaisena.

Valmistetta voivat käyttää aikuiset ja lapset 4 vuoden iästä alkaen. Ei suositella raskaana oleville.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä ja suojattuna auringonvalolta.

Maitohappobakteerivalmiste. Ravintolisä 240 tablettia 109 g

Ainesosat: Lactobacillus rhamnosus, oligofruktoosi, kasvientsyymiyhdistelmä, maltodekstriini, kuitu (sitrushedelmästä), aromit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumfosfaatti), sakeuttamisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

1 tabletti sisältää:

Oligofruktoosi (FOS)250 mg
Lactobacillus rhamnosus1,5 miljardia
Amylaasi**1200 DU
Proteaasi (Bacillus licheniformis)300 PC
Sellulaasi**55 CU
Laktaasi**200 ALU
Lipaasi**50 FIP

** kasviperäinen

Tutustu ainesosiin: Maitohappobakteeri (pdf)

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, D-vitamiini lapsille 20 µg, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä,  Antioksidantti +, Maitohappobakteeri, Nivel C10, Luja K2, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä.

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 240 maitohappotablettia, jotka riittävät tavallisella annostuksella (1 tabletti päivässä) yhdelle henkilölle 8 kk:si. Hinta 44,90 €. Jatkolähetyksien hinta on 44,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa Maitohappobakteeri 240 tablettia 44,90€


    [hidden date ''_date'']