Sydänystävä Omega-3 -kalaöljykapselit

240 kapselia

44,90 €

Sydänystävä Omega-3 -kapseleiden laadukas kalaöljy sisältää aivojen, silmien ja sydämen terveydelle välttämättömiä rasvahappoja.

Sydänystävä Omega-3 – puhtaasti sydämelle

Omega-3-rasvahapot ovat elimistön tärkeitä raaka-aineita. Ne ovat välttämättömiä aivojen ja silmien terveydelle sekä sydämen hyvinvoinnille. 

Omega-3-rasvahapot ovat monityydyttymättömiä rasvahappoja, joihin kuuluvat välttämättömät rasvahapot dokosaheksaeenihappo eli DHA ja eikosapentaeenihappo eli EPA. Kun näitä kahta tyyppiä nautitaan päivittäin 250 mg, niin ne edistävät sydämen normaalia toimintaa osallistumalla sydämen rytmin säätelyyn. 

Ravitsemussuositusten mukaan raskaana olevien ja imettävien naisten tulisi saada kokonaisenergiasta 5 % välttämättömistä rasvahapoista ja tästä määrästä viidesosa pitäisi tulla omega-3-rasvahapoista. Tämä saavutetaan 2000 kcal ruokavaliossa 200 mg annoksella DHA:t vuorokaudessa. Tämä on turvallisinta ja helpointa saada puhtaasta, vähän raskasmetalleja sisältävästä ravintolisästä. 

Sydänystävä Omega-3:n valmistusprosessi on erityisen tarkasti valvottu. Tämän takia sen vierasainepitoisuudet ovat kalaöljymarkkinoiden pienimpiä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen eli EFSA (”European Food Safety Authority”) on myöntänyt DHA:lle ja EPA:lle seuraavat terveysväitteet:

  • DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina, kun sitä nautitaan päivittäin 250 mg.
  • EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa, kun niitä nautitaan päivittäin 250 mg.

Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia. 

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. 

Ei suositella henkilöille, joilla on verenhyytyminen heikentynyt.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivissa olosuhteissa huoneenlämmössä tai viileämmässä sekä suojattuna auringonvalolta.

Lapsille suosittelemme hedelmänmakuisia Omega-3 -purukapseleita.

Sydänystävä Omega-3 Kalaöljyvalmiste. Ravintolisä 120 kapselia, 84 g.

Ainesosat: Etyyliesteröity kalaöljytiiviste, gelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaineet (tokoferoliyhdiste, tokoferoli).

2 kapselia sisältää:

Kalaöljyä1000 mg
Omega-3-rasvahappoja730 mg
EPA410 mg
DHA210 mg
Muita n-3-rasvahappoja110 mg

Alkuperämaa: Norja
Valmistuttaja: Suomen Terveysravinto Oy

Sydänystävän Omega 3 on saanut kansainvälisesti arvostetun viiden tähden IFOS-sertifikaatin, joka myönnetään tiukkojen laboratoriotestien perusteella. Eräkohtainen sertifikaatti takaa tuotteen alhaisen hapettumisasteen (TOTOX-arvot) sekä häviävän pienet raskasmetallipitoisuudet. Sydänystävä on saanut myös Igen (NON-GMO) -sertifikaatin.

D-vitamiini 20 µg, D-vitamiini 50 µg, D-vitamiini 100 µg, D-vitamiini lapsille 20 µg, Monivitamiini, Fenugreek+ Rohtosarviapilavalmiste miehille, Vahva Melatoniini 1,9 mg, Magnesium+, B-vitamiiniyhdistelmä, B12-vitamiini, Antioksidantti +, C-vitamiini Rosa+, Maitohappobakteeri, Nivel C10, Luja K2, IHO +, Sinkki + C, Q10 + Ubikinoni, Vahva Biotiini, Muisti UP

Tutustu kaikkien tuotteiden yhteensopivuuksiin täällä.

Toimitusehdot

Saat ensimmäisen lähetyksen postilaatikkoosi noin kahden viikon kuluessa tilauksestasi ilman postikuluja.

Lähetys sisältää 240 kalaöljykapselia, jotka riittävät neljäksi kuukaudeksi. Saat uuden tilauserän aina neljän kuukauden välein tavallisella annostuksella (2 kapselia päivässä) yhdelle hengelle. Hinta 44,90 €. Jatkolähetyksien hinta 44,90 €.

Maksat laskun vasta tuotteen saatuasi. Lasku on pakkauksen mukana. Voit milloin tahansa muuttaa tilausväliä tai lopettaa jatkolähetykset soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 304030 (arkisin 9–17). Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkistamme luottotietosi ennen lähetystä. Emme lähetä tilauksia henkilöille, joilla on luottohäiriömerkintä.

Tietosuojaseloste
Toimitusehdot

Tilaa Omega-3 240 kapselia 44,90€


    [hidden date ''_date'']