Ideoita etätyöläisen lounasruoiksi
Koronaepidemia on lisännyt huomattavasti etätöiden tekemistä. Muutos merkitsee samalla sitä, että aterioita syödään lounasravintoloissa vähemmän ja ruokaa laitetaan enemmän kotona. Haasteena on se, että
Koronaepidemia on lisännyt huomattavasti etätöiden tekemistä. Muutos merkitsee samalla sitä, että aterioita syödään lounasravintoloissa vähemmän ja ruokaa laitetaan enemmän kotona. Haasteena on se, että
Grillatessa muodostuu monenlaisia haitallisia yhdisteitä, joiden saanti on yhdistetty terveyshaittoihin. Grillaamista ei silti tarvitse kokonaan lopettaa, onhan grillaaminen puutarhassa perheen tai ystävien parissa monille rentouttava
Ruokavalion kokonaisuus on tärkeä. Konkretisoidakseni terveellistä ruokavaliota kirjoitan tässä kuitenkin yksittäisistä ruoka-aineista, jotka tutkimusten mukaan ovat terveellisiä. Seuraavassa esiteltyjä yksittäisiä ruoka-aineita on 30 eli suuri
Koronaepidemian yhteydessä on puhuttu paljon laumasuojasta. Varsinaisesti laumasuoja on rokotuskattavuuteen liittyvä termi eikä sillä monien asiantuntijoiden mukaan pitäisi olla mitään roolia epidemian hoidossa. Pieni
Unettomuus on yleistä. Tilapäistä unettomuutta on 30-35 prosentilla aikuisista. Lyhytkestoista unettomuutta on 15-20 prosentilla aikuisista, ja pitkäaikaisesta unettomuudesta kärsii Suomessa liki 12 prosenttia. Unihäiriöiden polttavuutta
Elintavoilla on aivan olennainen vaikutus siihen, miten pitkäikäisiksi me todennäköisesti elämme. Tässä kerron suureen Harvardin tutkimukseen perustuen, miten paljon viidellä elintavalla voi pidentää omaa elinikää
Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi tutkijat ovat vaatineet, että lihansyöntiä pitäisi vähentää. Perusteena on ollut ennen kaikkea se, että nautakarja on ilmastolle haitallisten metaanipäästöjen lähde. Vaatimukset lihansyönnin vähentämisestä
Savustaminen on perinteinen ruoanvalmistusmenetelmä. Aikoinaan sille oli käytännölliset perusteensa: ruoka saatiin säilymään pidempään. Nykyisin savustaminen ei ole enää säilyvyyden vuoksi välttämätöntä, sillä ruokaa voidaan säilyttää
Tämä kirjoitus käsittelee keliakiasta riippumatonta gluteeniherkkyyttä. Taustatietona kerron kuitenkin ensin keliakiasta. Keliakia on vehnän, ohran ja rukiin sisältämän gluteenin aiheuttama sairaus, joka on elinikäinen. Sen
Maantieteilijä Marko Leppänen ja biologi Adela Pajunen ovat kirjoittaneet toisen kirjansa metsän hyvistä terveysvaikutuksista. Suomalainen metsäkylpy -kirja syventää aiemman Terveysmetsä-kirjan tietoja. Metsäkylpy-sana on peräisin siitä,
Emme tingi tuotteidemme laadusta missään vaiheessa valmistus-, pakkaus- tai kuljetusprosessia.
Laadunvalvonta ja läpinäkyvyys ovatkin meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Tuotteitamme valmistavat tehtaat valikoidaan tiukkojen vaatimustemme mukaan ja pakkaukset täyttävät elintarviketurvallisuuden vaatimukset.
Kaikki tuotteemme ovat dopingtestattuja kiellettyjen aineiden varalta. Noudatamme myös muilta osin elintarvikelainsäädäntöä.
Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ilman erillisiä toimituskuluja ja maksat laskun vasta paketin saatuasi.
Huolehdimme siitä, että saat uuden lähetyksen aina ennen kuin edellinen pääsee loppumaan. Mikäli valmiit toimitusvälit eivät palvele tarpeitasi, voit aina muuttaa niitä soittamalla maksuttomaan asiakaspalveluumme, jossa saat ystävällistä palvelua aidoilta ihmisiltä. Sama numero palvelee myös laskutusasioissa.
Meiltä saat tuotteet aina edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan.
Tahdomme laittaa hyvän kiertämään.
Useista hyväntekeväisyyskohteistamme viimeisin on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry. Muita kohteita ovat muun muassa pitkäaikaissairaat lapset sekä lastentautien tutkimus.
Maksuton asiakaspalvelunumero
0800 304030 (ma-pe 9–17)
Jätä soittopyyntö
Sähköposti
asiakaspalvelu@suomenterveysravinto.fi
Suomen Terveysravinto
Sarkiantie 409, 38200 Sastamala
Y-tunnus: 2342164-1